fbpx
25. - 30. JULI 2022 - HJØRRING - DANMARK

Fårup Sommerland" - i top 3 over bedste forlystelsespark i Europa 2015, 2016, 2017 og 2018

 

Endnu engang er Fårup Sommerland – forlystelsesparken, der ligger kun 40 km fra Dana Cup-centret i Hjørring - på banen som medspiller i den internationale fodboldturnering i uge 30.

Fårup Sommerland begejstrer såvel børn som voksne. Parkens mange forlystelser giver oplevelser, som huskes lang tid efter, at man er vendt hjem fra Nordjylland. Det er oplagt, at benytte en pause i Dana Cup til en tur i Fårup Sommerland. Det er også muligt, at runde Dana Cup af med en dag i Fårup Sommerland.

Dana Cup deltagere med et gyldigt Dana Cup armbånd (A-bånd, D-bånd eller Dana Cup-bånd) kan købe billetter til fordelagtige priser DKK 245,- pr. person (uden transport) ved Dana Cup Check-in og i Eventområdet.
Disse billetter kan også købes igennem jeres login side. Billetter købt online er klar, når I kommer til Dana Cup check-in.
Når I køber billetter til Fårup Sommerland, får I 2 gratis billetter til 2 trænere.


Fredag den 29. og lørdag den 30. juli er der indsat busser mellem Hjørring og Fårup Sommerland.

Billetten, der dækker transport og indgangspris, er DKK 345,- pr person. OBS 2021 priser

Man kan også køb et adgangs-armbånd til hele ugen (23. juli til den 1. august) for kr. DKK 335,- excl. busbillet. OBS 2021 priser

Åbningstider Fårup Sommerland

Mandag-Søndag 10.00-20.30

trainerslounge1

”Trainers Lounge” i Fårup Sommerland - loungen er til trænere og holdledere, og her kan man slappe af, hvis man har lyst til dette, og den vil også fungere som et mødested, når alle er klar til at rejse hjem igen.

Pin It
SponsorBar