fbpx

GlobalGoals top

Lyt – Lær – Gå forrest

Vil du hjælpe med at dele målene? Vælg de mål som du finder vigtige, og gør dem berømte. Alle hold der deltager i Dana Cup får mulighed for at vælge et af de 17 mål, som de vil spille for under Dana Cup Hjørring. Vær del af Dana Cup og lad os sammen støtte FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling.

GG 925

Global Goals

I 2015 blev verdens ledere enige om at fremsætte 17 mål for en bedre verden i 2030. Formålet med disse mål er at afskaffe fattigdom, bekæmpe uligheder og stoppe klimaændringer. Med vejledning fra målene er det nu op til os alle, regeringer, virksomheder, civilsamfundet og den almindelige befolkning at samarbejde for at opbygge en bedre fremtid for alle. Dana Cup støtter alle 17 verdensmål med særlig fokus på Global Goal 5 – Ligestilling mellem kønnene

De største fodboldturneringer og organisationer bruger kræfter på at bruge deres indflydelse og arenaer til at opfylde Agendaen 2030 FN´s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. 

8 juni 2017 mødtes repræsentanter fra nordiske fodboldturneringer og organisationer med den norske Premierminister i Oslo for at vise deres støtte til FN´s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Sport og fodbold er så meget mere end bare en beskæftigelse; det repræsenterer et værdisæt og er verdens største bevægelse af mennesker. Sport og fodbold har også unik indflydelse på samfundet generelt.  

At modtage fuld opmærksomhed og passion fra millioner er det unikke privilegium ved sport. Støtteorganisationer har forpligtiget sig til anerkendelse af det enorme potentiale og ansvarlighed i fodbold og sportsorganisationer til at køre Verdensmålene for Bæredygtige Udvikling og introducere det til tusindvis af unge spillere, deres forældre og lokale samfund. 

Verdensmål for Bæredygtig Udvikling er første skridt på vejen til opbygning af et netværk af engagerede sportsaktører der deler deres udviklingsmetoder som vil engagere og inspirere til handling i  Verdensmålene for Bæredygtig Udvikling gennem sport.

Læs mere om Global Goals online her

GG1 925

Global Goals Impact Games på Dana Cup Eventområdet 

INDFLYDELSESSPIL ER ØVELSER OG SPIL FOR DE 17 FN GLOBAL GOALS

Global Goals er den ultimative huskeliste som 193 lande har forpligtiget sig til at nå i 2030. Denne platform er til lærere, trænere, spillere og alle som ønsker at lære andre om FN´s Global Goals i forbindelse med fodbold. Vi håber at øvelserne og spillene vil inspirere alle os til at stole på vores optimistiske vision om, hvordan vi kan få indflydelse på verden, også ved at spille bold.  

Spil for den verden som du ønsker - Global Goals Impact Games online her 

Pin It
SponsorBar