fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

New Balance

 

I New Balance satser vi på ”græsrødderne” og bestræber os på at blive blandt de 3 førende sportsbrands i verden. Vi er derfor rigtig glade for vores nye sponsoraftale med Fortuna Hjørring og Dana Cup Hjørring. Fortuna Hjørring er ét af de bedste kvindelige hold i Europa og har via Dana Cup Hjørring skabt én af de største ungdomsturneringer i verden. Det er vi stolte over at være en del af og igen i år er vi til stede under hele turneringen med masser af aktiviteter. 

  • Liverpool FC trainers er repræsenteret ved dette års Dana Cup turnering Mandag 22. Juli.

Om New Balance

New Balance, med hovedkontor I Boston, har følgende mission: Vi demonstrerer ansvarlig lederskab ved at bygge et globalt brand som vores atleter er stolte over at gå med, som vores medarbejdere er stolte over at udvikle og som vores samfund er stolte over at være en del af. 

Om New Balances nye global brand platform ”Fearlessly Independent” since 1906”

”Hos New Balance er vi overbevidste om, at vores markedsføring må afspejle vores Brand DNA gennem et autentist indhold der inspirerer til individualitet og selvtillid. Som privatejet virksomhed har New Balance altid arbejdet mod målrettede valg om at opretholde en del af vores håndarbejde, der både viser mod og uafhængighed, siger Chris Davis, Vice President, Global Marketing. I alt hvad vi gør, er vores mål at lede med karakter, skabe produkter med den bedste kvalitet og innovation der bidrager til et bedre samfund.”

“Declare your Character”

Jürgen Klopp har altid haft fodbold I blodet. Efter at have tilbragt 15 år som professionel fodboldspiller, fandt han sit sande kald som leder af én af verdens mest berømte fodboldklub, Liverpool FC.  

New Balance Denmark Facebook - @NewBalanceDanmark

Instagram - @NewBalanceDanmark 

Klopp 925Declare your Character

Pin It
SponsorBar