fbpx
25. - 30. JULI 2022 - HJØRRING - DANMARK
academy1

Dana Cup Academy udvikler kvindelige fodboldspillere til højeste eliteniveauDana Cup Academy i Hjørring åbner i august 2017. Akademiet er det første af sin art i Danmark. 
 
Dana Cup Academy tilbyder danske og udenlandske kvindelige fodboldspillere personlig udvikling med fodbolduddannelsen som udgangspunktet, men hånd i hånd med anden uddannelse tilpasset den enkelte elev. 
 
Akademiet har 1. klasses fysiske rammer og højt uddannede trænere. Skolegang og studier tilpasses den enkeltes ønsker og niveau og kan foregå på et bredt udvalg af uddannelsesinstitutioner tæt på Dana Cup Academy.
 
Målgruppe og varighed:

Dana Cup Academy henvender sig til både danske og udenlandske piger. Eleverne udvælges på baggrund af såvel sportslige som personlige kvalifikationer. 
 
Varigheden af opholdet på Dana Cup Academy kan strække sig fra få måneder til fire år.
 
Matchning:

Eleverne på Dana Cup Academy matches på hold svarende til deres niveau, f. eks. Gjensidige Kvindeliga, 1. division, U18 og U16. Det kan være i regi af Fortuna Hjørring eller i andre klubber efter spillernes valg. 
 
Dana Cup Academy deltager i både træningsstævner og turneringer i Danmark og internationalt.
 
Mentorer/kontaktfamilie:

Hver elev på Dana Cup Academy får tilbudt en kontaktfamilie som en social dimension udenfor akademiet. Der er desuden mulighed for at få tilknyttet en mentor, en erfaren elitespiller, som kan støtte og rådgive den unge spiller.
 
Forældre-relation:

For Dana Cup Academy er det afgørende, at familien er tryg ved elevens ophold på akademiet. Derfor får familien en grundig orientering om betingelser og målsætninger inden optagelse.
 
Desuden vil familien blive løbende orienteret om, hvad der foregår på Dana Cup Academy, og der vil blive indkaldt til forældremøder og åbent hus-arrangementer.
 
Kommunikation:

Dana Cup Academy har sin egen Facebook-profil med løbende orientering om planer og begivenheder.
 
Kontakt:
Dana Cup Academy
Børge Christensens Vej 5
9800 Hjørring
Danmark
Telefon: +45 98 91 13 00 / E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
 
 
 
 
Pin It
SponsorBar