fbpx
25. - 30. JULI 2022 - HJØRRING - DANMARK

ref top

Dommere til Dana Cup 25-30 juli 2022

 

Dommere - danske som udenlandske - inviteres til Hjørring for at dømme i Danmarks største ungdomsfodboldturnering, der finder sted i dagene 25-30. juli 2022.

Vi foretrækker såkaldte ”Cup Dommere”. Den typiske ”Cup Dommer” bor her under hele turneringen.

Det betyder at du som dommer både får oplevelsen af at være sammen med dommere fra mange andre lande og en del af Dana Cup. Det giver til gengæld en mulighed for en mere fleksibel afvikling for dommerpåsætteren.

Dommerudvælgelsesproces 2022
Dana Cup åbner for dommerregistreringer fra den 15. september 2021 til den 28. februar 2022. Vi vælger i alt 200 dommere. Hvis vi efter den 28. februar 2022 har brug for flere dommere, fortsætter vi med registreringer fra den 1. marts til den 1. maj 2022.  Tidligere Dana Cup-dommere vil altid have første prioritet.

Som tilrejsende Dana Cup dommer bliver du tilbudt indkvartering i idrætshal i Hjørring (lørdag til søndag), hvor der stilles madras og et tæppe til din rådighed. Husk at medbringe sovepose. Du betaler naturligvis ikke for denne indkvartering. Du kan i stedet vælge at medbringe campingvogn eller telt, som du kan opstille på Dana Cups campingplads. Også dette er gratis. Du har naturligvis gratis forplejning fra mandag aften til lørdag frokost. 

Danske dommere afregnes efter DBU vejledningen. Det betyder, at honoraret udbetales efter de normale takster. Der udbetales maksimalt kørselsgodtgørelse for 2 x 30 km pr. dag. Der trækkes 1200 kr. for ophold og forplejning for hele ugen. 

Vær venligst opmærksom på, at Dana Cup ikke dækker jeres rejseudgifter i forbindelse med turneringen. Den nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn. For yderligere information kan vi kontaktes på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Kom og bliv er del af denne internationale fodboldturnering og oplev mange forskellige festlige indslag i løbet af Dana Cup ugen.

Dana Cup kan garantere dig en mindeværdig oplevelse sammen med over 250 kollegaer fra hele verden.

Har du lyst til at deltage som dommer i Dana Cup 2022 kan du udfylde en tilmeldingsblanket her på siden.

Dommere må minimum være 15 år gamle for at deltage i turneringen.

Vi håber på vi ses til sommer.

Læs vores turneringsregler her 

DOMMERTILMELDING TIL DANA CUP 2022

Dommer login

Pin It
SponsorBar