fbpx
25. - 30. JULI 2022 - HJØRRING - DANMARK

anbefalinger15

"Imponerende gennemførelse af en stor turnering. Smilende personale overalt. En superflot turnering. Jeg er virkeligt imponeret! Kan absolut anbefales. Trott IL fra Norge, Tor Erik Eide.

"Som altid en fremragende oplevelse, som drengene vil have med sig hele livet. Newbattle FC fra Skotland, John Frame.

"Imponerende organisation og et fantastisk program. Alt kører efter planen. Soul Youth FC fra Bangladesh, Shipon Miah.

"Tak for jeres gæstfrihed og gode dommer-kvalitet. One World FC fra Ghana, George Abogbampo.

Eksemplarisk ceremoni, organisationen af turneringen (kampe, transport, frokost og aftensmad) får mine bedste anmeldelser. Sassariente fra Schweiz, Leo Girardi.

Fantastisk oplevelse – tak – vi kommer tilbage i 2016. Ånden i hele eventen og alle involverede opmuntrede til en seriøs men venlig stemning. Charlestown Ladies fra England, Andy Barrett.

Vi havde en pragtfuld uge, alle børn var begejstrede, og vi kommer igen næste år. Finalen på Stadion i Hjørring, åbningsceremonien, eventområdet, fodboldbanerne, osv. egentlig det hele var super. Buchholzer FC fra Tyskland, Klaas Jensen.

Meget venligt personale på den skole, hvor vi var indkvarteret. Hele turneringen var en succes. Drengene havde det sjovt på banen samt i eventområdet. Med egen bus kunne vi tage på sightseeing i området omkring Hjørring – vi tog endda til stranden og badede. Valtti FC fra Finland, Mikko Pasanen.

Vi i Namsos er blevet glade for Dana Cup og de mennesker, som arrangerer Dana Cup. De er vældigt servicemindede, og der er altid plads til et smil. Det meste kører på skinner, og det er dejligt at være norsk i Danmark. Namsos IL fra Norge, Hans Kjetil Andreassen.

Jeg elsker atmosfæren i Hjørring, på skolen, i centrum af byen og selvfølgelig i Dana Cup-området. Den bedste oplevelse er klart den følelse du får, når du og dit hold gør sig klar til kampene imod hold, som I aldrig har spillet imod før. Grótta-KR fra Island, Magnús Örn Helgason.

Pin It
SponsorBar