fbpx
25. - 30. JULI 2022 - HJØRRING - DANMARK

marco top

Dana Cup Stars

 
 
Dana Cup – her mødes ungdomsspillere, piger og drenge mellem 11 og 19 år for at deltage i Danmarks største sportsevent og verdens mest internationale ungdomsfodboldturnering.

Det er også stedet, hvor mange kommende fodboldstjerner mødes inden de er blevet verdenskendt.

Nu vil vi finde alle Dana Cup Stars rundt om i Verden!

Her på siden kan du se starten på vores samling. Hvis du har kendskab til Dana Cup stars et eller andet sted, så udfyld vores online skema!

Vi er taknemmelige for din hjælp!

Allan Nielsen fra Danmark
Deltog i Dana Cup i 1984 med Esbjerg. Han har repræsenteret de dansk A-landsholdet og en række stor klubber som: Bayern München, FC Sion, OB, FC København, Brøndby IF, Tottenham Hotspur, Wolverhampton, Watford og Herfølge BK.

Andrea Pirlo fra Italien
Deltog i Dana Cup i 1992 med Voluntas Brescia. Han har repræsenteret de italiensk U15, U18, U21 og A-landsholdet.

Brede Hangeland fra Norge
Deltog i Dana Cup fra 1994 til 1997 med Vidar FK. Han har repræsenteret og været anfør for de norsk A-landsholdet og en række stor klubber som: Viking FK, FC Copenhagen, Fulham FC og Crystal Palace.

Brian Laudrup fra Danmark
Deltog i Dana Cup i 1983 med Brøndby. Han er søn af Finn Laudrup og bror til Michael Laudrup. Han har repræsenteret de dansk A-landsholdet og en række stor klubber som: Brøndby IF, Bayern München, AC Milan, Rangers FC, Chelsea FC, FC København, AFC Ajax, ACF Fiorentina og KFC Uerdingen.

Fredrik Torsteinbø fra Norge
Deltog i Dana Cup i 2008 med Vidar FK. Han spiller på Norges U23 og spiller for Hammarby IF.

Frode Olsen fra Norge
Deltog i Dana Cup i 1984 med Vidar FK. Han har repræsenteret de norsk A-landsholdet og en række stor klubber som: Rosenborg, Strømsgodset, Start, Stabæk, Sevilla og Viking.

Javier Hernández Balcázar fra Mexico

Jurgen Pisani fra Malta
Deltog i Dana Cup i 2005 med Pieta Hotspurs. First Division Champion i 2013/2014 med Pieta Hotspurs har spillet på Maltas U21 og han er nu på A-landsholdet.

Júlio César Baptista fra Brasilien

Marco Fabián fra Mexico
Deltog i Dana Cup i 2005 med Cruz Azul. Han kommer fra C.D. Guadalajara Reserves Academy og har spillet for Cruz Azul og Chivas. Var med på Mexicos U20 og U23 og han er nu på A-landsholdet. Marco har været med i mange store turneringer, bl.a. OL i London i 2012, hvor Mexico vandt Guld.

Valeria Aurora Miranda Rodríguez fra Mexico
Deltaget i Dana Cup i 2011 med Pumas. Hun kommer fra UNAM og har spillet på Mexicos U20 og hun er nu på A-landsholdet.

Zé Roberto fra Brasilien

Pin It
SponsorBar