fbpx
20. - 25. JULI 2020 - HJØRRING - DANMARK

Honor Award

Ære er ideen om en bånd mellem en person og et samfund, der beskriver den egenskab hos en person som både udtrykker social lære og personlig etik. Dette manifesterer sig som en adfærdskodeks bestående af forskellige elementer som tapperhed, anstændighed, ærlighed og medfølelse.

Gennem årene har vi knyttet tusindvis af uvurderlige venskaber  verden over. Det er venner, som er trofaste over for Dana Cup Hjørring. Det er venner, der virker som fantastiske ambassadører for vores turnering. De kommer her år efter år, og efterfølgende udbreder et positivt kendskab til turneringen.Det er også venner, der sørger for at tusindvis af hold deltager i Dana Cup Hjørring hver sommer.

Æresprisen ”Honor Award” blev for første gang uddelt i 2017 og hvert år udvælger vi en håndfuld personer som hædres med denne prestigefyldte pris, og vi takker dem for den ”ære” de udviser overfor os og vores turnering. Nedenfor præsenterer vi stolt vores Honor Award vindere.

Dana Cup Hjørring - Honor Award 2018

imageimageimage

Gaute Meling – Vidar FK – Norway

Jan Gunnar Paulsen var den første Vidar-leder her på Dana Cup. Han døde i 2013, men hans gerning blev videreført af Gaute Meling, der i perioden 1998-2004, selv havde deltaget som spiller på Dana Cup.
Gaute Meling overtog lederskabet i Vidar FK i 2005. I år er det 20ende gang, han deltager i Dana Cup. Samtidig er hans klub, Vidar FK, den eneste klub, der har været med i Dana Cup hvert eneste år siden starten i 1982

Leonardo Mascarenhas – MSK/AMAZE SPORTS – Brazil

MSK/Amaze Sports og Paulo Mascarenhas har sendt hold til Dana Cup siden turneringens start. Firmaet er hjemmehørende i Sao Paulo, og indehaverne er blevet Dana Cups nære venner. De har igennem årene sendt utallige brasilianske hold til Dana Cup. Leonardo har overtaget virksomheden efter sin har og følger alle farens gode traditioner og legendariske forhold til Dana Cup.

Patricia Espinosa – Mexico City – Mexico

Armando Espinosa Segovia – Patricias far - har sendt hold til Dana Cup siden turneringens start. Espinosa-familien - med base i Mexico City - er i dag Dana Cups meget nære venner. Patricia har overtaget faderens engagement. Hun bærer familietraditionen videre og sender hvert år mange mexicanske og sydamerikanske hold til Dana Cup. Det er farverige hold, der sætter et positivt præg på vores turnering

Dana Cup Hjørring - Honor Award 2017

imageimageimageimage

Ingo Müller - Düren Niederau - Germany

Ingo Müller fra Düren Niederau i Tyskland kommer hvert år til Dana Cup med et stort hold unge spillere, der præsterer godt i vores turnering. Vi tror, at Ingo føler sig hjemme på Dana Cup. Han vil i hvert fald – året igennem huske os her i Hjørring. Armbånd fra samtlige turneringen, han har deltaget i pryder hans underarm året igennem. Ingo er en rigtig Dana Cup ambassadør. Tak for det og til lykke.

Inger Mostad - Dues Sportsreiser - Norway 

Inger Mostad har fra sit domicil hos Dues Sportsrejser i Grimstad i Norge arbejdet energisk og loyalt over for Dana Cup. Hun er årsag til, at vores turnering har så mange norske deltagere. Inger nøjes ikke med at betjene de norske hold hjemme i Norge. Hun tager hvert år med til Hjørring for at følge sine norske kunder - vores gæster - helt på plads. En påskønnelsesværdig indsats. Til lykke Inger 

José Guimarães Júnioralso - Pequeninos do Jockey - Brazil

José Guimarães Júnior kendt af alle som Jockey’en. I over 30 år er jockeyen kommet til Dana Cup med ungdom, han har samlet hjemme i Sao Paulo. Der giver han dem såvel skole- som fodbold opdragelse. Jockeyens drenge ”Pequeninos do Jockey” hæver hvert år standarden på Dana Cup. Jockeyen selv er en værdsat institution, som vi heller ikke måtte undvære i 2016, selv om han skulle løbe med den olympiske ild hjemme i Brasilien. Han rejste hjem fra Gothia Cup i Gøteborg, løb med ilden og næste dag satte han sig i flyet for at komme tilbage til sine drenge på Dana Cup. Tak for din store indsats og dit enestående eksempel. Hjertelig til lykke!

Sven Erik Jensen - Sport International - Denmark

Sven Erik Jensen har været en fornem Dana Cup ambassadør lige fra den dag, vi fik øjnene op for, at der skulle hentes deltagere med fra det store amerikanske kontinent. År efter år er Sven Erik mødt op med amerikanske hold - også hold fra de mere eksotiske steder af USA. Det er med til at sætte kolorit på Dana Cup. Tak for de mange års engagement og til lykke med prisen.

 

Pin It
SponsorBar