fbpx
20. - 25. JULI 2020 - HJØRRING - DANMARK
08.10.2019

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Vi inviterer hermed officielt dig og din klub til en fantastisk uge med ungdomsfodbold i Hjørring #Danmark.

Flyv over en af Nordeuropas mest fantastiske fodboldarenaer ved Dana Cup Hjørring i Danmark. Hver sommer rejser mere end 1.000 hold til det nordlige Danmark for at deltage i en helt utrolig ungdomsfodboldevent. #DanaCup samler unge mennesker fra hele verden til at opleve deres lidenskab for fodbold, respekt, fællesskab, venskaber og meget mere. 

* Mød 1.000 hold fra 45 nationer
* En fantastisk oplevelse i ungdomsfodbold
* Udvikling af ungdommen
* Opbyg holdånd både individuelt og sammen som et hold
* Alle kampe på de mest fantastiske grønne græsbaner
* Danmarks største sportsbegivenhed
* Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
* 20.000 deltagere, som spiller i internationale grupper
* Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav
* En fantastisk organisation med førsteklasses personlig kundeservice
* Minder for resten af livet

Du kan finde mere information om vores aldersklasser for 2020 i vores brochure og husk at alle klasser spiller en fuld turneringsplan ved os – første runde, anden runde og finaler med resultater!

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mød os og Dana Cup Familien 20-25 juli 2020 – Lav din registrering i dag!

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her i Danmark i 2020.

08.10.2019 2

Dana Cup Hjørring er rangeret som en af verdens bedste internationale ungdomsfodboldturneringer kan også tilbyde meget mere end bare fodbold for dine hold. Dit hold, trænere, ledere, forældre og supportere kan også nyde Nordjylland som er en populær feriedestination.

For mere inspiration 👉 
Se vores muligheder for hotel og opgradering her

#VisitDenmark #NorthJutland #TheTopofDenmark #DanaCup2020 

Pin It

 Dana Cup Hoteller osv. 2020


Pin It

 Dana Cup e-brochure 2020


Pin It
15.09.2019

Registrering er åben

Vi har nu åbnet for registreringer til Dana Cup 20-25 juli 2020. 

  • Mød 1.000 hold fra 45 nationer
  • En fantastisk oplevelse i ungdomsfodbold
  • Udvikling af ungdommen
  • Opbyg holdånd både individuelt og sammen som et hold
  • Alle kampe på de mest fantastiske grønne græsbaner

Hvis I gerne vil modtage vores information og priser, så send en E-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med klubnavn og land.

Deltag i vores fantastiske begivenhed næste sommer!

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen her i Danmark i 2020.

Registrer i dag her

Pin It

Er du klar?


Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020 - Danmark
International ungdomsfodboldturnering
Deltag i vores fantastisk begivenhed næste sommer - Vi åbner for registrering 15 september!

#NewBalance #SPORTMASTER #DanaCup2020

Pin It
1 655x363

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Omkring 1000 hold mødtes i Hjørring ved en af Nordeuropas smukkeste fodboldarenaer i juli måned.

Når vi tænker tilbage på sommerens turnering, vil vi takke alle vores deltagere – spillere, ledere, trænere, dommere, partnere, supportere, familie, venner & frivillige – for at sætte den højeste standard på #Respekt og #Fairplay denne sommer.

Vi sætter scenen for afholdelsen af en international ungdomsfodboldsturnering, men det er op til hver enkelt person som deltager at sikre de gode stunder for alle.

#DanaCupUnited kampagne er blevet hørt – Vi lover at bidrage til et sikkert miljø, hvor vi behandler hinanden med Respekt, og hvor vi viser FairPlay både på og udenfor banen.

Så tak alle sammen for at bidrage til at Dana Cup Hjørring 2019 blev en succesfuld og mindeværdig turnering for alle involverede. Vi tror på, at det var et af en af de bedste Dana Cup turneringer i vores historie siden 1982. 

Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Datoen er sat for 2020 og som sædvanlig åbner vi for online tilmeldinger fra den 15 september. Vi byder jer hjerteligt velkommen til at deltage næste sommer, hvor vi lover jer en international ungdomsfodboldturnering af høj kvalitet.

Hvis I ønsker at modtage information og priser fra den 15 september så send os en E-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med jeres klubnavn og land. 

Genoplev Dana Cup Hjørring via vores YouTube kanal – abonner her

Se alle vores livestream kampe via Mycujoo her

3 655x363

Pin It
tak2019

Også 2019 blev et fantastisk år på Dana Cup

20.000 spillere, ledere og officials sørgede for underholdende og festlig fodbold.  Rundt om på anlæg og hos indkvarteringssteder blev livet levet i højeste gear.

Der blev spillet 2532 kampe, og der blev scoret 11.595 mål.

Vi har haft en virkelig god uge, og vi føler, at alle, der har tilbragt ugen her i Hjørring-området, har nydt det. I tager nu et minde for livet med, når I rejser til jeres 45 hjemlande.

I har gjort ugen til en fest i Hjørring! 

Med det bedst tænkelige vejr blev Dana Cup-ugen årets uge her i 2019!

Tak for jeres besøg og jeres deltagelse i Dana Cup 2019!

Allerede nu glæder vi os til næste års Dana Cup. 

I skal være velkomne tilbage, og vi tager gerne imod endnu flere!

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020!

tak2019 1 

Pin It
B16finale2019 11

Interclubes (BRA) – Kragerø IF FB (NOR) 1-2 (1-1):

Efter ni sekunder satte nr. 79 fra Interclubes scoringsrekord ved Dana Cup 2019. Dermed var brasilianerne foran 1-0. Stillingen holdt 2 minutter og 31 sekunder, da Kragerø udlignede. Efter fem minutter bragede nr. 79 bolden på stolpen.

Siden faldt niveauet betragteligt. Intensiteten var stadig intakt, men kampen foregik mest mellem de to felter med sporadiske ikke særligt farlige afstikkere mod mål.
Lige indtil Kragerøs anfører mente, at nok var nok og knaldede bolden op i det ene brasilianske målhjørne.

Målet satte lidt ekstra gang i Interclubes men fine indgreb af den norske målmand og heroisk fight af hele det norske hold forhindrede brasilianerne i at true guldmedaljerne for alvor.

Pin It
FinaleB14Finale2019 11

Våg FK (NOR) – Pequeninos Do Jockey 1 (BRA) 2-3 efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence (0-0):

Fair play og almindelig god opførsel blev udfordret, da norske Våg og Pequeninos Do Jockey fra Brasilien i bogstaveligste forstand stødte sammen i klasse B14.

Brasilianerne spillede varmblodigt sydamerikansk, mens Våg spillede mere køligt nordisk, og de to temperamenter havde til tider svært ved at mødes i en fredelig fodboldkamp. I hvert fald måtte dommer og linjevogtere bruge meget tid i 1. halvleg på at dæmpe gemytterne hos både spillere og ledere.

I 2. halvleg havde spændingsniveauet heldigvis fundet et mere naturligt leje, og begge hold koncentrerede sig om at spille fodbold.

Samba-fodbold fik vi aldrig. Til gengæld leverede begge hold en kamp fyldt med nerve, engagement og syngende tacklinger, der holdt sig indenfor fodboldlovens grænser.

Da ingen af holdene formåede at score i hverken ordinær eller forlænget spilletid, dikterede dommeren straffesparkskonkurrence. Her var Pequeninos Do Jockey skarpest, da det gjaldt.

Pin It
G14finale2019 11

AaB (DEN) – Fron FB (NOR) 1-0 (0-0)

Begge klubber var i deres anden finale ved dette års Dana Cup. Fron tabte fredag til Heming i klasse G12, mens AaB tidligere lørdag tabte til Viking i klasse G16, så begge hold tørstede efter en sejr.

De første 20 minutter var meget lige, uden de helt store chancer. I 2. halvleg tiltvang AaB sig mere og mere af spillet og havde da også et indlæg, som prellede af på overliggeren. Fron lod sig dog ikke kyse og kunne efterfølgende have bragt sig foran på en gigantisk chance.
Kampen bølgede frem og tilbage uden de helt store chancer. Altså, lige til AaB i dommerens overtid sparkede bolden i mål til det, der blev kampens eneste scoring.

Pin It
Bedstetilrejsendeklub2019

Bedste tilrejsende klub

Düren 1. FC fra Tyskland er kåret som bedste tilrejsende klub til Dana Cup 2019.

Pin It
B19finale2019

Jammerbugt FC (Den – Staal Jørpeland IL 1 (NOR) 1-2 (0-0):

Med to rigtig gode muligheder indenfor de første minutter havde Jammerbugt og Staal Jørpeland dækket op til en underholdende finale hos de ældste drenge. Men holdene forsømte at følge op med lækkerier, og kampen udviklede sig til en stillingskrig med meget få chancer.
Til gengæld fik tilskuerne masser af energi, løbevillighed og dueller af to velspillende mandskaber.

Da Staal Jørpeland fik tilkendt et straffespark, som Jammerbugt-lejren mildest talt var uenig i, og efterfølgende scorede kampens første mål, ændrede kampen i den grad karakter. Duellerne blev endnu mere fysiske, og Jammerbugt satsede hele butikken for at udligne.
Og da holdet pressede aller mest og havde gode muligheder, slog Staal Jørpeland til i den modsatte ende med den anden scoring med otte minutter tilbage.

Selv om opgaven så vanskelig ud, spillede Jammerbugt sin chance, og det lykkedes da også at reducere et par minutter inde i overtiden. Fravriste Staal Jørpeland guldmedaljerne kunne Jammerbugt dog ikke.

Pin It
G15Finale2019

Fjellhamar FK (NOR) – Gjøvik-Lyn FK (NOR) 3-2 (3-1):

Mål afgør fodboldkampe. Det er en kendt sag. Dem, der scorer målene, vinder. I finalen mellem Fjellhamar og Gjøvik-Lyn var det Fjellhamar, der var bedst til at udnytte chancerne, og derfor tabte Gjøvik-Lyn.

Men i virkeligheden var der ikke meget, der skilte de to hold fra hinanden. Kampen var utrolig lige, og Gjøvik-Lyn havde lige så meget spil som Fjellhamar og med en scoring på straffespark bare fem sekunder før sidste fløjt, var kampen usædvanligt tæt på at ende uafgjort.
En velspillet og underholdende finale.

Pin It
B17Finale2019

Utsikten BK (SWE) – Interclubes (BRA) 0-1 efter forlænget spilletid (0-0):

Efter 50 minutters spil havde de to målmænd fra Utsikten og Interclubes ikke haft én eneste redning. Der havde ikke været ét eneste seriøst skud på mål.

Derfor måtte dommeren fløjte op til forlænget spilletid, og så gik der kun to minutter, før Interclubes bragte sig foran med det, der skulle vise sig at være kampens eneste scoring. Selv om Utsikten helt korrekt følte sig snydt for et straffespark et par minutter før sidste fløjt.

Mål er cremen på en fodboldkamp, men med højt tempo, mange dueller og knaldhårde tacklinger gav de to hold hinanden en herrefight, og det var marginaler, der gjorde forskellen. Og det var derfor ikke uden grund, at Utsiktens spillere følte sig skuffet. De havde stor ære af kampen.

Pin It

RSS Feed

SponsorBar