>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
klinsmann

Klinsmann til USA's ungdom: Kom til Danmark

 

Jürgen Klinsmann, cheftræner for det amerikanske landshold, opfordrer alle amerikanske piger og drenge til at deltage i Dana Cup i Hjørring.

I et officielt brev til flere hundrede tusinde klubber i USA, skriver han og Jill Ellis, cheftræneren for damelandsholdet:

"Vi mener, at international konkurrence er nødvendig for udviklingen af spillere og hold. At rejse til Europa for at møde hold af høj kvalitet indebærer enestående udfordringer og giver deres spil nye perspektiver. Disse turneringer vil medvirke til at forbedre og modne jeres spillere individuelt og holdmæssigt."

"Den tid, vi har brugt i udlandet, har lært os, at samkvemmet udenfor banen er lige så værdifuldt som samspillet på banen" hedder det videre i brevet, som også er stilet til Fortuna Hjørrings samarbejdspartner i USA.

Dana Cup spilles i år for 34. gang – fra den 20. til 25. juli.

Fortuna Hjørring kan igen notere en rekord-deltagelse, eftersom der foreløbigt er tilmeldt mere end 1.000 hold fra 45 nationer.

TV3 Sport 1 viser på lørdag klokken 19:25 et interview med Jürgen Klinsmann, hvori han taler om Premier League, UEFA Champions League og den betydning, det har for fodbolden i USA, at eksempelvis David Beckham, Thierry Henry, Robbie Keane, Raúl, David Villa, Frank Lampard og Steven Gerrard spiller nogle sæsoner i Major League Soccer og North American Soccer League.

Jürgen Klinsmann, der lavede 47 mål i 108 landskampe og i 1990 var med i 1-0 sejren over Argentina i VM-finalen, har spillet i fire af de fem store europæiske ligaer – for VfB Stuttgart, FC Bayern München, FC Internazionale, UC Sampdoria, AS Monaco FC og Tottenham Hotspur.

Frits Ahlstrøm - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pin It
SponsorBar