fbpx
>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Dubaifremtid

 Fremtidens stjerner fra Dubai

 Selv om fodboldklubben Future Star FC fra Dubai er ganske ny, er både spillere og ledere allerede vant til at bevæge sig i et internationalt miljø. Spillerne kommer nemlig for de flestes vedkommende fra en række forskellige lande i Asien, og Dana Cup er deres anden internationale fodboldturnering.

- Sidste år deltog vi en turnering i Beijing i Kina, og til december forventer jeg, at vi spiller med i en turnering i Goa i Indien, siger headcoach Russell Rosario, der ikke afviser, at Future FC kan finde på at vende tilbage til Dana Cup for at få endnu mere international erfaring. I år deltager Future Star FC med et pigehold i Klasse G16 samt to drengehold i klasserne B16 og B17.

- Future Stars FC er en ny klub i Dubai. Den blev stiftet i 2012 som en fodboldklub for drenge, men i 2014 tilbød vi også fodbold for piger, fortæller Russell Rosario, der er leder af en delegation på i alt 40 personer fra det næststørste af de syv emirater, der tilsammen udgør De Forenede Arabiske Emirater.

Spillere og ledere kommer fra mange lande i Asien. Børnene går på forskellige skoler i Dubai-området, og de fleste af forældrene arbejder i servicesektoren, mens andre driver selvstændig virksomhed. Future Star FC er med til Dana Cup for første gang, men det er ikke første gang, klubben deltager i en store, international fodboldturnering.

Ledere og spillere betaler selv om rejserne til de internationale fodboldturneringer.

- Vi har enkelte sponsorer,men ellers betaler vi rejserne af egne lommer, smiler Russell Rosario.

Pin It
SponsorBar