>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
COP Colombia

Foto: Cop Colombia Internacional 

Cop Colombia Internacional fra Colombia - B19


Fortæl os kort Historien om din klub / dit hold?

Cop Colombia Internacional (Constructors of Peace International), blev stiftet i 1998, ud af de idealer og den indsats, der blev demonstreret af Gerson Andrés Flórez Pérez, en 11 år gammel dreng, der to gange var nomineret til Nobels fredspris og vandt Global-prisen for fred og tolerance, der modtages i FN's hovedsæde i New York. International Relations Director of Constructors of Peace, Gerson, har skrevet forslag til fred og komponeret sangtekster til en sang, om gav navn til det fundamentale.

Generelt mål - Klubben åbner for gavnlig anvendelse af fritid, hvor Bogotan drenge, piger og unge, gennem sport og kulturelle områder, opnår en kollektive udvikling og styrkelse af indstillinger, der bidrager til tilbagelevering af deres rettigheder, deres livs projekter og beskyttelse af deres anseelse og sociale liv.

Er det dit første gang i deltager i Dana Cup? Hvis ikke, hvor mange gange har i så været med?

Det bliver vores første deltagelse i Dana Cup 2016.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2016?

- Vores mål i Dana Cup er, at præsentere vores sociale projekt gennem fodbold, som viser betydningen af fair play, få venner og naturligvis være gode ambassadører for denne turnering.

Tjek Cop Colombia Internacional på Facebook here og på Google Drive her

Cop Colombia Internacional, Cristian Andres Soto Guzman - Velkommen til Dana Cup 2016.

Pin It
SponsorBar