>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Strzegom

Foto: Strzegom AKS, Polen

Strzegom AKS fra Polen - B13

 

Fortæl os kort Historien om din klub / dit hold?

Vores klub - AKS Strzegom - blev stiftet i 1946 i Strzegom, en lille by i det sydvestlige Polen.

Vi er centrum for sportsaktiviteter i vores lokale samfund, hvor børn, unge og seniorer kan træne og forbedre deres færdigheder i: judo, volleyball, bordtennis, bueskydning, klatring og fodbold. Fodbold er den største afdeling.

Drengene fra vores ungdomshold - drenge født i 2003-2004 – har trænet sammen siden 2011 og i tre år, blev de trænet af en tidligere mangeårig spiller i Ekstraklasa (det højeste niveau i polsk fodbold) - Mr. Jaroslaw Krzyżanowski.

I den periode har vi hævet spillets kvalitet betydeligt, og i år, har vi for første gang, kvalificeret os til højere niveau i ungdomsligaen - Provincial League.

Er det dit første gang I deltager i Dana Cup, eller hvor mange gange har jeres klub deltaget?

Vores hold har deltaget i Dana Cup to gange, i 2014 og 2015, begge gange i B-12. I 2014 nåede vi kvartfinalen i B.

I år gik det bedre. Vi blev først slået ud i kvartfinalen i A-finaler. Her tabte vi til HB fra Færøerne, der senere var i finalen i B 12.

Vi kan kun sige til lykke til begge finalister - HB (FRO) og Cesar Vallejo (PER) - der begge viste et meget højt niveau og det var fortjent, at de nåede til finalen.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2016?

Hvert gang, vi tager til Hjørring, har vi det mål - at høre vores nationalsang på Hjørring Stadion (Bredbånd Nord Arena), hvor finalen spilles.

Den eneste måde, hvorpå, vi kan erfare det, er at spille godt i turneringen og nå til tops. Så det er vores plan!

Vi elsker Dana Cup-atmosfæren. Vi har store forventninger til det hele, også det sociale, der foregår omkring Dana Cup: Vi vil have det sjovt, som vi har haft det de sidste to gange, dele vores kærlighed til fodbold med de andre unge sport entusiaster fra hele verden, og så styrke vores holdånd gennem de oplevelser Dana Cup giver!

Tjek Strzegom AKS på Facebook her

Strzegom AKS, Grzegorz Posacki - Velkommen til Dana Cup 2016.

Strzegom1

Foto: Strzegom AKS, Polen

 


Pin It
SponsorBar