>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
erfaring 2016

Foto: Se alle Dana Cup plakater fra 1982 til 2016 her

Dana Cup Hjørring – Erfaring garanteret.

 

Dana Cup, Hjørring 2016 er nummer 35 i rækken af internationale ungdomsfodboldturnering i Hjørring, Danmark.

Dana Cup startede i 1982 med beskedne 222 hold. Siden er vi vokset og byder hver sommer velkommen til mere end 1.000 hold fra 45 nationer. De sidste to år har vi opnået rekorddeltagelse med 1.011 hold i 2014 og 1.087 hold i 2015. Sideløbende har vi fastholdt vores værdier for turneringen, hvor KVALITET har førsteprioritet.

Dana Cup finder sted i Hjørring, som er én af Danmarks ældste købstæder – over 750 år gammel. Det nordligste Danmark er kendt for sin historie, natur, kunst, gastronomi og selvfølgelig DANA CUP. Hjørring kommune med et befolkningstal på ca. 30.000, er hvert år den perfekte ramme når Dana Cup byder velkommen til de ca. 30.000 deltagere!

Vores turnering afvikles i et af Nordeuropas flotteste områder fyldt med smukke græsbaner i et meget trygt miljø.

Vi er, lige fra det øjeblik du ankommer til Hjørring, klar til at tage hånd om dig og dine meddeltagere. Vi sikrer, at jeres uge i Hjørring bliver en stor oplevelse. Der er gratis bustransport for de hold som køber A-bånd og ankommer til Nordjylland med offentlige transportmidler – hvorfra kan du se her. Vi har vores eget shuttle bus system mellem indkvarteringsskolerne og centerområdet samt mellem centerområdet og kampbanerne. Morgenmaden serveres på skolerne, frokost og aftensmad i den helt nye Fiberhallen i centerområdet. I finder mere information på vores hjemmeside.

Vi tilbyder rammer hvor unge fodboldspillere kan mødes og opleve den fælles passion for fodbold, respekt, sammenhold, venskab og meget mere. Med 34 års uvurderlig erfaring er vores organisation top-tunet og vores værdier er helt præcise:

Samarbejdsvilje – Serviceminded – Tryghed – Passion – Verdensklasse.

Du og din klub er mere end velkomne til at tilslutte jer Dana Cup familien I 2016 – vi er klar til at tage imod!

Læs udtalelser fra nogle af vores gæster her

Se alle Dana Cup plakater fra 1982 til 2016 herPin It
SponsorBar