>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
risingstar1

Foto: Rising Star FA

Rising Star FA fra Republikken Korea - B16, B15, B12, B11 & G16

 

Fortæl os kort Historien om din klub / dit hold?

Hos RSFA er vi én stor familie, en familie, der opstod i 2008, hvor forældre, bad grundlæggeren James McAloon bad om at arrangere nogle formelle træningssessioner for deres børn i Ulsan.

Straks nyheden nåede ud spredte interessen for dette kvalitetsarrangement sig, og glæden ved at deltage blev større og større fra session til session. Her i 2016 afvikler RSFA flere end 30 ugentlige sessioner i tre byer rundt om i Korea.

Der er kommet flere sessioner og flere byer har sluttet sig til oplevelsen, men fokus er ikke ændret.

RSFA henvender sig til alle børn lige fra en nybegynder til en spiller der ønsker at arbejde sig frem til kollegie-stipendier eller til en professionel karriere.

RSFA har tilslutning af lokale aktører og internationale studerende fra hele verden, der er bosiddende i Korea fordi deres forældre har arbejde her. På vores sommer tour i 2016 er 14 nationer repræsenteret på holdet. Det er Korea, USA, England, Australien, Brasilien, Wales, Sverige, Danmark, Norge, Cameroun, Malaysia, Singapore, Irland og New Zealand.

Alle vore trænere har allerede, eller arbejder på at opnå internationale trænercertifikat og i vores formål er der primært fokus på uddannelse og oplæring.

Vores koncept er inspireret af fodboldforbundet Australien FFA, Fodbold Coaching Proces og vi trækker på ekspertise fra trænere med erfaring med principperne hos UEFA, FA, FAI og CONCAF.

Vores mission er at inspirere og udvikle ethvert talent.

Er det dit første gang I deltager i Dana Cup, eller hvor mange gange har jeres klub deltaget?

Det bliver vores første besøg hos Dana Cup, men det er vores tredje europæiske Summer Tour. I 2014 og 2015 besøgte vi Norway Cup. Vi var det første koreanske hold nogensinde på Norway Cup og vi tror, at vi er det første hold fra Korea på Dana Cup?

Det at være med her i Europa er en speciel ting for os, som ønsker at vise vores spillere, at alt er muligt.

De oplever at deres drømme og mål realiseres. Vi vil gerne takke alle fra Dana Cup for den store venlighed og imødekommenhed. Vi glæder os til at se den smukke by, Hjørring.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2016?

Vi er meget glade for at deltage i Dana Cup i 2016. Da vi de to seneste somre deltog i Norway Cup anbefalede nogle af vore spillere, der bor i Korea, men som oprindeligt er fra Danmark, kraftigt, at vores tredje sommer-tour også tog Dana Cup med. Den idé var hele RSFA-holdet fuldstændig med på.

Så, nu er vi glade for t skulle konkurrere på Dana Cup i år. Vi føler, at det bliver sjovt, givende og udfordrende. Og, først og fremmest vil vi bestræbe os på at spille godt og underholdende fodbold, så vi kan bidrage til gode oplevelser både for os selv og for de hold, vi skal møde.

Tjek Rising Star FA her og på Facebook her

Rising Star FA, James McAloon - Velkommen til Dana Cup 2016.

risingstar2

Foto: Rising Star FA

Pin It
SponsorBar