>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
dsc kunst

Foto: Kunstgræs og græsbaner

Træningsophold og træningskampe før eller efter Dana Cup 2016

 

Ønsker I at ankomme til Dana Cup lidt tidligere eller rejser hjem lidt senere – så kan I bo hos os ved Hyttebyen, som ligger kun 500 m. fra Dana Cup SportsCenters helt fantastiske faciliteter, midt i Dana Cups centrum.

Der er rigtig mange, som bruger deres ferie her i Hjørring op til turneringsstart, og der findes også rigtig mange som ønsker en træningskamp i disse dag. Brug gerne vores "Træningskampe-forum" på vores Facebookside til at ligge jeres ønsker om en træningskampe ind. Her samles alle som ønsker en eller flere kampe med deres hold. I laver aftaler internt uden omkostninger for nogen. Alle vores baner er til rådighed for træningskampe - I skal bare tage den først ledige som findes.

Hyttebyen kan tilbyde hytter til 2, 4 og 6 personer. Der er 6 klynger med hver 10 hytter, og hver klynge har sine egne fælles toilet- og baderum. Hytterne har en lille terrasse med bord og stole. Hytterne til 2 personer indeholder et rum med køjesenge og hytterne til 4 og 6 personer indeholder to rum med køjesenge. I hytterne til 6 personer består de 2 sidste sengepladser af madrasser på hemsen. Vi tilbyder spisning ved Dana Cup SportsCenter. Priserne starter fra DKK 275 per person per døgn for helpension.

Tag kontakt hvis I ønsker et tilbud på et lille træningsophold før Dana Cup ved Hyttebyen – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

dsc hallen

Foto: FiberHallen

dsc goal

Foto: Goal Station

Pin It
SponsorBar