>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
borgmestergaveartikle

 Gaveregn til borgmesteren

 Selvom B11-holdet af Ahrensburg TSB v.1847 desværre allerede røg ud efter gruppespillet, havde de alligevel en venskabsgave med til Hjørrings borgmester, Arne Boelt, med i bagagen.

„ Drengene var jo ret kede af , da de efter en 1 – 0 føring, så alligevel med 2 – 1 nærmest i sidste sekund røg ud før finalerunden, beretter træner Oliver Zaar. Sammen med deres trænere Kim Erik Petersen, Oliver Zaar og fysioterapeut Christina Zaar er det unge hold for første gang rejst til Dana Cup og vil også nyde de resterende dage i Hjørring og omegn.

Foruden gaven fra deres fodboldklub kunne holdkaptajnen også overrække en gave fra deres egen borgmester i den slesvig-holstenske by Ahrensburg, Michael Sarach, til borgmester Arne Boelt. Overrasket over den fine gestus, skulle borgmester selvfølgelig forhøre sig om, hvordan det gik i turneringen og hvad drengene havde oplevet i Hjørring.

- Drengene har været to gange i Fårup Sommerland og en tredje gang klare de sikkert også. Da vi bor i Hirtshals ville vi nu besøge Ørnereservatet og tage en tur i Nordsøen Oceanarium, fortæller Christina Zaar, der ligesom hendes mand taler flydende dansk.

Som lille plaster på såret og tak inviterede borgmesteren straks hele holdet til en særlig back stage-rundvisning på Nordsøen Oceanariet, så drengene rigtig kan gå på opdagelse i Nordeuropas største akvarium.

Pin It
SponsorBar