fbpx
>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Carlos Benavides

Foto: Alison Leigh Forman, Carlos Benavides og Jette Andersen

Glemmer aldrig Dana Cup

 

- Dana Cup er en oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme!

De ord kommer fra et af Perus helt store fodboldnavne Carlos Benavides, der nu er direktør i Sporting Cristal i Lima, var på Dana Cup for 20 år siden med Lima-klubben Cantolao.

Ikke mindst den oplevelse var årsag til, at repræsentanter for Dana Cup fik en storslået modtagelse og rundvisning den på peruvianske topklubs anlæg i Lima. Og der er ikke tvivl om, at Dana Cup er målet for flere ungdomshold fra Sporting Cristal.

- Jeg vil meget gerne, at vore unge spillere får en oplevelse for livet, som jeg fik. Jeg har været meget rundt omkring med landshold og klubhold, men jeg har altid Dana Cup i tankerne som den helt store oplevelse.

- Turen til Europa og Hjørring har medvirket til at gøre mit fodboldliv endnu mere indholdsrigt. Carlos er tidligere peruviansk landsholdsspiller og har hentet flere mesterskaber til Sporting Cristal. Nu er han og Sporting Cristal i gang med at planægge deltagelse i Dana Cup, og der er ikke tvivl om, at drengene fra den klub kan bidrage med en fodboldmæssig oplevelse i Hjørring.

F. Mellan

Foto: Guide Jose Ramirez, agent Patricia Espinosa, Alison Leigh Forman, F. Mellan, Jette Andersen og Torben Vandsted.

Pin It
SponsorBar