fbpx
>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Du kan stadig naa sommerens

Foto: Cruz Azul fra Mexico

Du kan stadig nå sommerens helt store fodboldoplevelse

 

Nu er der kun tre måneder til årets store fodboldbegivenhed – Dana Cup Verdens mest internationale turnering for ungdomshold. I dagene fra 22. til den 27. juli mødes tusindvis af unge fodboldspillere og deres ledere til den helt store oplevelse på de grønne græsbaner i Hjørring i den nordligste del af Danmark.

Det ser ud til at Dana Cup 2013 – turnering nummer 32 – bliver en af de allerstørste nogensinde. Tilmeldingen indtil nu er overvældende.

Tilmeldingsfristen udløber den 1. maj, så der er stadig nogle uger til at komme med – og det er der adskillige gode grunde til. Der skal træffes en hurtig beslutning, og så skal du straks tilmelde holdene til Dana Cup 2013, hvilket kan ske HER

Med en tilmelding garanterer Dana Cup for, at unge – piger og drenge – fra 11 til 19 år får noget at tale sammen om ikke blot resten af året, men i mange år frem over.

Dana Cup er primært en stor fodboldoplevelse, men samtidig er det sociale samvær en væsentlig del af denne begivenhed.

Så, nu er det med at komme ud af busken og træffe beslutningen, så vi kan tage dig med, når vi arbejder frem mod at gøre Dana Cup 2013 til årets fodboldbegivenhed!

Pin It
SponsorBar