>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
fortunatop3

Stærke sponsorer står nu bag Fortuna og Dana Cup Hjørring

 

Fortuna og Dana Cup indgår nye samarbejdsaftaler med New Balance, SELECT og SPORTMASTER – alle blandt sportsbranchens førende.

Fra den 1. juli er der nyt logo på det sportstøj, spillerne i Fortuna er klædt i, og når der spilles er det med en ny fodbold. Samtidig betyder det ny samarbejde, Fortuna og Dana Cup indgår med New Balance og SELECT, at det er produkterne fra disse kvalitetsvirksomheder inden for sportsbranchen, der præger Dana Cup turneringen.

Fortuna og Dana Cup forlænger samtidig en af sine store sponsoraftaler med SPORTMASTER, som er et væsentligt led, når udstyret skal bringes frem. Dana Cup og Fortuna har i adskillige år haft et fortrinligt samarbejde med SPORTMASTER, og det fortsætter altså. Aftalerne træder i kraft den 1. juli.
 
I forbindelse med kvartfinalekampen i UEFA Women’s Champions League mellem Fortuna Hjørring og Manchester City Women torsdag aften præsenterede Fortuna de tre samarbejdspartnere.
 
- Det er tre gode aftaler, der nu er faldet på plads. Sammen med New Balance opnår vi en kapacitet så vi kan være med til at bringe Verden sammen. De giver os mulighed for, at udvikle fodboldspillet i Fortuna både på eliteplan og i bredden, siger formanden for Fortuna Hjørring, Jette Andersen.
- Der er nu etableret et samarbejde med et væsentligt økonomisk indhold, som har enorm betydning for Fortuna. Jeg håber også, at vore samarbejdspartnere får glæde af at engagere sig så omfattende i Fortuna og Dana Cup, siger Jette Andersen.

New Balance er sponsor i fodboldklubber som Liverpool FC, Celtic FC, FC Porto, Sevilla FC og LOSC Lille og står bag en række af Verdens bedste fodboldspillere - bl.a. danske Kasper Schmeichel.
 
- Vi er indstillet på, at fastslå vores tilstedeværelse på det globale fodboldmarked ved at knytte os til de bedste internationale klubber, spillere og turneringer, siger General Manager of New Balance Football Richard Wright.

Samtidig med, at New Balance gennem Fortuna engagerer sig med eliten, betyder Dana Cup, en positiv tilstedeværelse blandt fodboldens græsrødder. Se en hilsen fra Jürgen Klopp her
 
Hos danske SELECT, der har ry for at levere Verdens bedste fodbold, ser salgschefen, den tidligere landsholdsspiller Søren Busk, også frem til, at de danske bolde skal rulle i såvel Fortunas elitekampe som i de over 2000 kampe, der spilles blandt bredden på Dana Cup.
 
SELECT er grundlagt af dansk fodbolds tidligere stjernemålmand Eigil Nielsen, der i den grad havde øje for kvalitet og udvikling. SELECT-bolden er præget af stabilitet og kvalitet. Der bliver årligt solgt 3,5 millioner SELECT-bolde.
 
- Vi ser det som en yderligere blåstempling af vore bolde, når elitekvinderne i Fortuna har valgt SELECT, siger Søren Busk. Det danske landshold har i over 65 år spillet med SELECT-bolde og nu ser vi frem til, gennem aftalen med Fortuna og Dana Cup at blive en del af udviklingen i dansk ungdoms- og kvindefodbold.

Hos SPORTMASTER er der stolthed over samarbejdet og tilknytningen til Fortuna og Dana Cup.

- Vi føler, at vi - både lokalt og regionalt - har valgt den bedste samarbejdspartner for vores brand. Fortuna Hjørring har mange af de samme værdier, som vi ønsker i SPORTMASTER. Det er en klub med visioner, og der arbejdes seriøst og hårdt. Desuden ønsker vi også at medvirke til, at der blive øget fokus på pige- og kvindefodbold. Så kan vi jo ikke finde en bedre samarbejdspartner, siger salgschef Thomas Christensen fra SPORTMASTER.
 
Hent Media Release fra New Balance og SELECT
 
imageimageimageimageimageimage
Pin It
SponsorBar