fbpx
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
VoltogNBoplader

Strøm på telefonen…

Nu kan du sikre dig strøm på din mobiltelefon døgnet rundt, når det går løs på Dana Cup i uge 30 altså ugen fra den 22. til den 27. juli.  Dana Cup har indledt samarbejde med VOLT og New Balance, der sammen står bag servicen af denne smarte power bank.

Allerede nu kan du sikre dig en VOLT-powerbank. Der bookes HER og så kan du afhente din powerbank på Dana Cup lige ved informationen.

Når din VOLT-powerbank løber tør, sørger VOLT for, at du kan bytte den til en nyopladet, så der ikke bliver ventetid eller forsyningsstop.

I de seneste år er dette servicesystem afprøvet på Danmarks største festivals. Det har været en stor succes, og nu får deltagerne på Dana Cup også muligheden for at opleve denne service.

Det er lykkedes Dana Cup at tilbyde en ordning på yderst favorable vilkår!

Du har power-banken til låns. Der skal erlægges et depositum på kr. 200 og så betaler du kun 150 kr. for ”forsyningssikkerhed”!

Hvis du ønsker det, får du depositum tilbage, når du afleverer power-banken. Vælger du i stedet at beholde VOLT-powerbank, kan den naturligvis anvendes frem over og oplades alle mulige steder.

volt 25.06

Pin It
SponsorBar