fbpx
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Orby1 26.06

We are going to #DanaCup2019

 

Vi er klub fra det sydlige Stockholm. Vores klub blev grundlagt i 1921, så vi har snart 100 års jubilæum! Vi er en lille klub med ca. 400 spillere mellem 5 og 15 år. Det er ca. samme antal piger og drenge. Vores klub tager imod alle som ønsker at spille fodbold. Vi har ingen lønnede ansatte, så vi er udelukkende afhængige af frivillige forældre.

Piger – G16 (født i 2007) har spillet sammen siden de var 5 år gamle. Vi har en trup på 23 piger. Nogle har spillet fra starten af, mens andre er kommet til hen af vejen. 11 af disse piger rejser til Dana Cup Hjørring 2019!

Det er første gang vi besøger Dana Cup Hjørring både for holdet og klubben. Disse piger har været til adskillige turneringer i og omkring Stockholm og længere væk, men dette er vores første turneringen i udlandet.

Vi håber selvfølgelig på at klare os godt i gruppespillet og spille en masse god fodbold. Men først og fremmest glæder vi os til at have en masse sjov sammen både på og udenfor banen. Både med holdet men også med vores familier som bor i nærheden på en campingplads. Pigerne varmer op ved at se VM og hepper på de svenske kvinder.

Vi støtter alle Global Goals, og synes at alle er lige vigtige, og efter at have talt med pigerne, er der nogle mål som rammer dem hårdere end andre. Unge piger som spiller fodbold ved, at Global 5 „Ligestilling mellem kønnene“ er vigtigt. Men det er „Afskaf fattigdom“, „Stop sult“, „Kvalitets-uddannelse“, „Rent vand og sanitet“, „Klimaindsats“, „Livet i havet“. „Livet på land“ for ikke at glemme „Fred retfærdighed og stærke institutioner“ også. -  Læs mere om the Global Goals her

Instagram: orbyisf07

Orby2 26.06

Pin It
SponsorBar