fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
1 655x363

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Omkring 1000 hold mødtes i Hjørring ved en af Nordeuropas smukkeste fodboldarenaer i juli måned.

Når vi tænker tilbage på sommerens turnering, vil vi takke alle vores deltagere – spillere, ledere, trænere, dommere, partnere, supportere, familie, venner & frivillige – for at sætte den højeste standard på #Respekt og #Fairplay denne sommer.

Vi sætter scenen for afholdelsen af en international ungdomsfodboldsturnering, men det er op til hver enkelt person som deltager at sikre de gode stunder for alle.

#DanaCupUnited kampagne er blevet hørt – Vi lover at bidrage til et sikkert miljø, hvor vi behandler hinanden med Respekt, og hvor vi viser FairPlay både på og udenfor banen.

Så tak alle sammen for at bidrage til at Dana Cup Hjørring 2019 blev en succesfuld og mindeværdig turnering for alle involverede. Vi tror på, at det var et af en af de bedste Dana Cup turneringer i vores historie siden 1982. 

Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Datoen er sat for 2020 og som sædvanlig åbner vi for online tilmeldinger fra den 15 september. Vi byder jer hjerteligt velkommen til at deltage næste sommer, hvor vi lover jer en international ungdomsfodboldturnering af høj kvalitet.

Hvis I ønsker at modtage information og priser fra den 15 september så send os en E-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med jeres klubnavn og land. 

Genoplev Dana Cup Hjørring via vores YouTube kanal – abonner her

Se alle vores livestream kampe via Mycujoo her

3 655x363

Pin It
SponsorBar