fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Video - Aab Camp

Camping og Glamping

Dana Cup Hjørring er en international ungdomsfodboldturnering hvor kampene er hovedattraktionen, som vi og alle vores gæster fokuserer på. Mere end 20.000 deltagere og 10.000 forældre og supportere samles til en uge omkring - Det Smukke Fodboldspil! Drenge og piger mellem 11 og 19 år får muligheden for at teste deres færdigheder og tekniske evner mod andre spillere fra alle verdenshjørner.

Fodbold 24/7.  

På samme tid er Dana Cup meget mere end bare fodbold. Det er også stedet hvor hold mødes og er sociale sammen både på og udenfor fodboldbanen sammen med andre hold fra hele verden. Her nedbrydes kulturelle barrierer og grænser i en fantastisk international atmosfære som former venskaber for resten af livet. Det er stedet hvor forældre og supportere kombinerer deres rejser til Danmark ved at være sammen med deres hold, hvor de enten bor sammen med holdet eller et andet sted, men stadig er fælles om – Det Smukke Fodboldspil.  

Dana Cup har mange forskellige typer for indkvartering og muligheder for opgradering under hele ugen. Det mest populære valg har altid været vores normale skoleindkvartering og opgradering til hotel, men i 2020 tror vi, at Dana Cup Camping og Dana Cup Glamping i TIPI bliver et stort hit. Både camping og glamping er centralt placeret lige i hjertet af Dana Cups Centerområde, så hvis du leder efter et sted at bo med central placering og som er super socialt for dit hold eller hele gruppe inklusive forældre og supportere – så er vores nye om forbedret camping og glamping noget som kan være interessant for dig og din klub.

Se vores brochure her, og hvis du ønsker yderligere information og priser, venligst send en E-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se video fra vores camping denne sommer, vi har en dansk og en engelsk version, men du vil hurtigt få en ide om, hvor god denne mulighed er bare ved at se videoen.

Video - Dana Cup Town og Glamping i TIPI

Pin It
SponsorBar