fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
11.12.2019 Convent1

United Soccer Convention 2020

Baltimore 15-19 januar 2020 – Samler Trænere omkring kærligheden til fodbold!

”Konventet er stedet, hvor man får fornyet sin kærlighed til fodbold og virkelig oplever den globale rækkevidde, som fodbold har”. Siger Ian Barker – Direktør for Træneruddannelse i United Soccer Coaches. 

Det er helt sikkert, at Dana Cup igen vil være repræsenteret på konventet i Baltimore, som anses for at være Verdens Største Årlige Forsamling af Fodboldtrænere og Administratorer. Begivenheden tiltrækker mere end 6.300 trænere og 14.000 besøgende over 5 dage med lærerige begivenheder i form af live fremvisninger på banen, lektioner i klasseværelser, måltider og sociale formål, prispræsentationer, trænerdiplomer og selvfølgelig udstillerhallen.  

I udstillerhallen kan du finde Dana Cup Hjørring på Booth 753, du kan se planen over standene her, du kan også læse mere om konventet her 

Her vil vi hejse det danske flag og brede budskabet om Dana Cup Hjørring International Ungdomsfodboldturnering, Dana Cup SportsCenter, Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring. Det er en stor begivenhed hvert år, hvor vi får muligheden for at mødes med venner – gamle og nye, nuværende agenter, partnere og møde nye trænere og klubber som leder efter et eventyr i Europa. Konventet er virkelig en inspirerende begivenhed at deltage i, ikke bare for at skabe nye kontakter, men også for den inspiration det giver i forhold til nye ideer, når vi vender tilbage til Hjørring i Danmark.    

Hvis du planlægger at deltage i konventet i Baltimore, så kom og hils på os på stand 753 – vi har nogle fine præmier og gaver!

11.12.2019 Convent2

2019 Chicago - Alison Leigh Forman, Jette Andersen, Peter Knap - CEO SELECT og Mads Larsen

11.12.2019 Convent3

2019 Chicago - Jette Andersen, Alison Leigh Forman og Ali Krieger - USWNT

 

Pin It
SponsorBar