fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
17.12.2019 January

Fejrer Fodbolden

Godt Nytår!

Vi er officielt i et nyt årti, og Dana Cup Hjørring 2020 er klar til at fejre fodbolden i de kommende år.

Med opdateret service via Cup Manager og nye ideer på tegnebrættet har vi de bedste forudsætninger for at rykke Dana Cup ind i et nyt årti, som vil komme alle unge fodboldspillere fra hele verden til gode.

På nuværende tidspunkt har vi allerede et stort antal registrerede hold fra hele verden, så Dana Cup 2020 vil endnu engang blive en fantastisk begivenhed, som man ikke må gå glip af.

Vores deadline for registrering er 1 maj 2020, men det er en god ide at registrere i god tid, hvis I planlægger at deltage i fejringen af unge fodboldspillere i Hjørring - Danmark denne sommer, I er mere end velkommen.

Nye aktiviteter i 2020

* Vi starter 2020 med en ”International Træningsturnering” den 19 og 20 juli i Dana Cups Centerområde - der åbnes for registrering i midten af februar. Flere kampe = mere sjov #komiform #godeminder #venskaberfraheleverden

* Følg nogle af vores deltagende hold når vi kører vores nye #DanaCup2020 interviews for hold på vores hjemmeside og SoMe kanaler – inklusive hvilket Global Goal I vil spille for. Hvis I ønsker at deltage i vores interviews, må I meget gerne sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

* Camping og Glamping i TIPI ”Tilbage til naturen og princippet om bæredygtighed” – hvis I gerne vil bo lige midt i ”Hjertet af Dana Cup” så er det en brandvarm mulighed i 2020.

* Husk at alle vores aldersgrupper spiller et komplet turneringsprogram – indledende runder, anden runder og finaler med resultater – se vores turneringsinformation her

* Konkurrencer: hvis I bor i Danmark, Norge eller Sverige så hold øje med nogle fantastiske konkurrencer, som vi kører sammen med nogle af vores store samarbejdspartnere #DanaCup2020

* Kommer snart: En ny og officiel ”Dana Cup Ambassadør” gruppe – Et helt nyt ”Spillerhjørne” kun for spillere - Dana Cups Eventområde har nogle store begivenheder på vej!

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mød os og Dana Cup Familien 20-25 juli 2020 – Lav din registrering i dag!

Pin It
SponsorBar