fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
Audi 655x363 10.01

Dana Cup, Audi Danmark og
Astralis Group bag ny esport-event

 

Dana eCup er en turnering for både bredde og elite med flotte præmier til vinderne

Gennem 38 år har Dana Cup i Hjørring samlet i tusindvis af fodboldspillere fra det meste af verden til venskabelig leg med den runde bold. I takt med, at interessen for også at spille fodbold på computerskærmen er vokset eksplosivt, er esport de seneste år blevet en del af eventområdet i uge 30.
Nu går Dana Cup imidlertid all in. Sammen med Audi Danmark og Astralis Group sætter Dana Cup nemlig en helt ny turnering i søen. Forud for den traditionelle fodboldturnering præsenterer de tre samarbejdspartnere således Dana eCup, som henvender sig både til bredden, som jo er en del af Dana Cups DNA, og til eliten. De bedste i begge rækker kan se frem til store og flotte præmier.

Lige til højrebenet

- I Dana Cup elsker vi alt med fodbold og synes, at det ligger lige til højrebenet at udvikle vores egen esports-turnering. Når vi har fået mulighed for at arbejde sammen med partnere som Audi Danmark og Astralis Group, kan vi tilbyde spillerne et meget professionelt setup allerede fra første år, så det glæder vi os til, fastslår Mads Larsen, sponsoransvarlig hos Dana Cup.
- Dana eCup er en naturlig del af den løbende udvikling, som Dana Cup hele tiden er i gang med, og som placerer os som en af de mest moderne og innovative fodboldturneringer i verden. Med vores egen esports-turnering får vi nu mulighed for at tilgodese den kæmpe interesse, der er for at spille FIFA på computeren og tilbyde professionelle faciliteter. Dermed sikrer vi optimale forhold for dem, der både spiller fodbold på græs og på computeren og dem, der alene spiller fodbold med en controller i stedet for i fodboldstøvler, tilføjer Dana Cups direktør, Jette Andersen.

Dana eCup

Dana eCup afvikles fredag den 17. juli og lørdag den 18. juli. Alle deltagere indkvarteres typisk på skoler i nærområdet og bespises i FiberHallen tæt på Dana Cups eventområde. Breddespillere kan tilmelde sig frit, mens elitespillere kvalificerer sig gennem stævner hos Audi Danmarks forhandlere i Fredericia, Gladsaxe, Aalborg og Aarhus. Ved Dana eCup mixes vinderne fra Audi Danmarks forhandlere med inviterede professionelle FIFA-spillere fra den danske eSuperliga.

Turneringen

Bredde-turneringen spilles i hold på to (2v2), som møder hinanden. I eliteturneringen spilles der head to head i Kick-off mode, og resultaterne videreføres til officiel ranking liste for dansk FIFA. 1. pladsen i bredde-turneringen udløser et gavekort på DKK 5.000,00, 2. pladsen gavekort på DKK 2.500,00 og 3. pladsen et gavekort på DKK 1.000,00, alle fra SPORTMASTER/New Balance. I eliteturneringen kan de bedste se frem til kontante præmier. 1. pladsen udløser således hele DKK 10.000,00 kontant + Astralis Group og Future FC oplevelse – en dag som professionel FIFA-spiller hos Astralis Group og Future FC. 2. pladsen belønnes med DKK 5.000,00 kontant og 3. pladsen med DKK 2.000,00 kontant.

Dana eCup hos Audi forhandlere

Audi Fredericia den 4. marts 17-21
Audi Gladsaxe den 8. marts 12-16
Audi Aalborg den 28. marts 12-16
Audi Aarhus den 19. april 12-16

Tilmelding online her

 

Pin It
SponsorBar