fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
Halifax1 16.01

Halifax Dunbrack Soccer Club - B15 - Canada

 

Halifax Dunbrack Soccer Club (HDSC) blev etableret i 1993 som en sammenslutning af Rockingham Raiders og Clayton Park Youth Soccer Associations. Klubben består af ungdoms og seniorspillere samt dedikerede frivillige som fremmer og støtter udviklingen i lilleput, ungdoms og seniorfodbold.

Vores klub har tæt på 1500 medlemmer som holder til i et af de hurtigst udviklende områder i provinsen Halifax og omfatter flere kulturer. Halifax Dunbrack Soccer Club er stolte over at have så stor mangfoldighed blandt deres medlemmer.

Klubbens vigtigste mål er at sørge for, at alle spillere får mulighed for at deltage i organiserede træningsprogrammer af høj kvalitet og at udvikle deres færdigheder på individuelt niveau baseret på evne og engagement.

Vores AAA B15 hold er et nyt hold som består af spillere som der udtaget fra AA holdet i det forgangne år.

Det er første gang at Dunbrack deltager i Dana Cup Hjørring, og det er også første gang at vores AAA B15 hold rejser til udlandet for at deltage i en turnering.

Det vigtigste mål for Dunbrack AAA B15 holdet er at få erfaring, få mulighed for at konkurrere på et højt internationalt niveau, at lære fra andre hold og trænere og vigtigst af alt at have det sjovt.

Global Goal 3 ”Sundhed og Trivsel” er et af de mål som Dunbrack Soccer Club stræber efter i 2020.

Læs mere om Global Golas her

Youtube: her

 

Pin It
SponsorBar