fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Buchholzer Fußball Club e.V. - B11, B14, B15, B16 - Tyskland

 

Vi er Buchholzer FC fra den sydlige del af Hamborg. Vores klub har eksisteret siden 1998, og i dag er vi en af de største fodboldklubber i Niedersachsen. I Buchholzer FC lægger vi stor vægt på et godt ungdomsarbejde, hvilket allerede flere gange har vist sig at have båret frugt. I dag har vi i alt 40 hold.

Buchholzer FC deltager i Dana Cup for fjerde gang. Efter at vi de sidste 2 år har deltaget i internationale turneringer i Spanien og Holland, vender vi i år tilbage til Dana Cup Hjørring, da stemningen i Hjørring uden sammenligning er den bedste. Udover den fantastiske stemning på banerne elsker vi også de heppende tilskuere og de mange kampe. Vi har minder om mange gode kampe og Highlights fra Dana Cup, hvor den største oplevelse var da vi nåede A-finalen i 2015 med vores B11 hold i Nord Energi Arena.

Vi håber, at vi igen i år ved Dana Cup knytter en masse nye internationale venskaber, og vi er glade for igen at være en del af Dana Cup Familien. Derudover vil vi styrke vores sammenhold i klubben, da vi i år kommer med 4 hold og skal campere sammen.

I forbindelse med Global Goals vil vi spille for alle 17 mål under Dana Cup, da vi synes de alle er vigtige, og vi forsøger selvfølgelig at overføre dem bedst muligt i vores klubkoncept.

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Facebook: @buchholzerFC

Instagram: buchholzerfussballclub 

Buchholzer2 1302

Buchholzer1 13.02

 

Pin It
SponsorBar