fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
Ambassadors 2

Fem ambassadører står inde for Dana Cup

 

Når Dana Cup skal nå ud til alle verdenshjørner er det nødvendigt med gode ambassadører. De mange unge, der deltager i Dana Cup, er i sig selv fremragende ambassadører, som ovenpå store oplevelser i Hjørring medvirker til at forstærke det gode omdømme vores turnering har arbejdet sig op til. De fortæller entusiastisk om oplevelserne.

Og nu får Dana Cup oven i købet fem top-ambassadører, der, under hver sin synsvinkel, går i brechen for turneringen i uge 30.

Dana Cup har ambassadører fra Europa, Sydafrika, Sydamerika og Australien – fem i alt – og alle er, når de færdes i deres enorme netværk i fodboldverdenen parat til at lægge et godt ord ind for Dana Cup!

De fem Dana Cup-ambassadører er:

Frits Ahlstrøm gennem 15 år mediedirektør i UEFA.

Janine Van Wyk anfører på det sydafrikanske kvindelandshold – ”Banyana Banyana” og ejer af et fodboldakademi - JVW.  

Nadia Nadim der er født i Herat i Afghanistan, spiller for det danske kvindelandshold og har deltaget i EM i 2009, 2013 og 2017.

Tamires Cássia Dias De Britto spiller for det brasilianske landshold, og med i FIFA Women’s World Cup i 2015 og 2019 samt OL i 2016.

Tom Sermanni som har haft adskillige trænerjobs i Asien, Australien, USA, er nuværende cheftræner af kvindelandsholdet i New Zealand.

Se alle Dana Cup-ambassadører her

 

Pin It
SponsorBar