fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Vålerenga Fotball - G18-19 - Norge

 

Vores klub VIF (Vålerenga) er #Oslos stolthed, og vi er en stor klub med en lang historie, som vi er stolte af. Satsningen på piger og fodbold er alligevel ret ny. Nu spiller vores førstehold på højeste niveau, og de sidste tre år har klubben også haft en solid satsning på de yngre spillere.

Vi er et elitehold som fokuserer på udvikling. Vi har vundet Norway Cup tre gange, været i finalen i Gothia Cup og flere andre turneringer. Nu glæder vi os til at konkurrere i Dana Cup Hjørring for første gang.

Det er første gang vi deltager i Dana Cup, og vi ser frem til at deltage i Dana Cup 2020.

Vores mål er at vinde og spille god fodbold, og vi forventer, at vi får en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at spille på gode græsbaner, og vi håber, at vi møder hold fra andre lande.

Vålerenga tager allerede aktivt del i FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling, og klubbens prioritetsområde i 2020 er ligestilling og mangfoldighed, derfor spiller vi for Global Goal nummer 5. Klubben skal tilbyde samme muligheder uanset køn, etnicitet, seksualitet eller økonomisk baggrund. Kernen i denne strategi handler om at hverken køn, etnicitet, seksualitet eller størrelsen på tegnebogen skal have betydning for at være medlem af vores klub. Vi er en klub for alle. Visionen i tråd med at Vålerenga er Oslos stolthed, er at kunne tilbyde alle samme opfølgning, tilbud og standard uafhængig af hvilken hudfarve du har, om du er dreng, pige, homoseksuel, biseksuel, heteroseksuel eller hvor «rig» din familie er.
1) Fodbold er for alle – uanset køn
2) Fodbold er for alle - uanset seksualitet
3) Fodbold er for alle – uanset størrelse på tegnebogen

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Valerenga1 26.02

Valerenga2 26.02 

 

Pin It
SponsorBar