>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
hugop

Foto: Hugo Petrella fra Tucoman i Argentina bliver her orienteret af direktør Jette Andersen og agent Patricia Espinosa.

Hugo ville snakke med Dana Cup

 

Den argentinske klubskaber Hugo Petrella fra Tucuman 1000 km nord for Buenos Aires ville snakke med Dana Cup, som besøgte Buenos Aires i perioden 25-30. januar. Han tog flyet fra Tucoman, og det blev til nogle gode timer i den argentinske hovedstad.

Det var primært Dana Cups latinamerikanske agent, Patricia Espinosa, Hugo Petrella kom til Buenos Aires for at snakke med, men det blev også et hyggeligt gensyn med Dana Cups direktør, Jette Andersen og marketingslederen Alison Leigh Forman.

Hugo Petrella har skabt en stor klub i sin hjemby, Tucoman. Det er en klub, hvor der arbejdes bredt og ikke kun med eliten. For Hugo Petrella er det vigtigt, at hans unge klubmedlemmer får et indblik i, hvad der sker ude omkring i Verden. Han sender hold til bl.a. Gothia Cup i Gøteborg og til Piteå Cup i Nordsverige. Nu er han for alvor gået i gang med at undersøge mulighedere for at komme med på Dana Cup i Hjørring. Det er muligt, at hold fra Tucoman allerede i 2014 er med til at højne foboldkvaliteten i Dana Cup.

Fra Dana Cups side ser man frem til et samarbejde med den meget seriøse argentiner.

Pin It
SponsorBar