>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
paven

Foto: Fra mødet med professor Alejandro J. Rebogliati på Universidad del Salvador. Universitetet, der måske kommer med hold til Dana Cup, er katolsk. Pave Frans har undervist på dette universitet, inden han blev valgt til pave.

Modtaget på Pavens universitet

 

Meget taler for, at Dana Cup allerede i år får besøg fra et yderst interessant universitet i Buenos Aires. Dana Cups medarbejdere besøgte Universidad del Salvador i den argentinske hovedstad. Det var her Pave Frans, der blev indsat som den katolske kirkes overhoved i marts 2013, underviste, mens han var biskop hjemme i Argentina.

Det var nu ikke kirken, Dana Cup ønskede at drøfte med professor Alejandro J. Rebogliati, men muligheden for at et eller flere af de yngste universitetetshold deltager i Dana Cup allerede i 2014.

Alejandro J. Rebogliati var meget begejstret for Dana Cup-tanken og yderst interesseret i at hans studerende skulle mødes med fodboldungdommen i Europa.

- Vi er nu meget spændt på, om vi får holdet fra Buenos Aires med. Der er ikke tvivl om at de møder med den sydamerikanske spillestil, som alle unge i Europa gerne vil op imod, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Vi havde reklamemateriale med til Argentina, bl.a. en USB-nøgle med Dana Cups promotionvideo. Den argentinske professor fik et par stykker, og da der var en ekstra sagde vi - vel nærmest for sjov - at så kunne der også blive en til Paven.

Den greb Alejandro J. Rebogliati, og forsikrede os helt seriøst om, om at den ville komme ed universitetets ugentlige post til Vatikanet!

Vi er nu ikke helt sikre på, at den holder, og jeg regner da heller ikke med, at Vatikanet sender et hold til årets Dana Cup. Men de skal da være velkomne.

Pin It
SponsorBar