>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
kon sportmaster

Foto: David Larsen kunne byde sin træner, Lars Ellegaard, og holdkammeraterne fra Raklev GI med på en stor oplevelse på Dana Cup 2014.

SPORTMASTER-vinder glæder sig

 

En snes spillere, trænere og ledere fra Raklev GI glæder sig rigtig meget til Dana Cup 2014. Det er første gang denne klub fra en forstad til Kalundborg på Sjælland er med ved Dana Cup, og det var lidt af en tilfældighed, at denne oplevelse kom i stand.

David Larsen fra klubbens U16 hold deltog i en konkurrence Dana Cups hovedsponsor SPORTMASTER udskrev. Præmien var: Inviter dit hold med på Dana Cup!

Da SPORTMASTER skulle finde vinderen blandt de mange konkurrencedeltagere var det besvarelsen fra David Larsen fra Raklev GI, der blev udtrukket. Og så kunne David glæde sine holdkammerater og ledere med en invitation til Dana Cup.

Raklev GI har to U16-hold, og det hold, klubben stiller med i Hjørring, er sammensat af spillere fra begge hold.

Daniels træner, Lars Ellegaard, oplyser, at de sjællandske drenge ser frem til selve fodboldturneringen og de mange oplevelser, der er knyttet til den. Når drengene og deres ledere er med på Dana Cup, vil de også benytte sig af nogle af de mange tilbud, der er bundet op på turneringen. De sjællandske drenge kan bl.a. se frem til en tur til Fårup Sommerland.

kon vinder

Foto: Her en del af drenge på Raklev GI's U 16-hold, som skal med til Dana Cup i Hjørring. Der er store forventninger til den oplevelse konkurrencen hos SPORTMASTER åbnede mulighed for.

Pin It
SponsorBar