>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Indkvartering

 Sovepladser til 12.000

Med 1011 hold – knap 100 flere end rekordturneringen i 2013 – stilles der store krav til indkvartering. Således skulle der op til Dana Cup 2014 skaffes sovepladser til omkring 12.000 deltagere, og derfor blev der tænkt nye tanker.

- En af vores skole er blevet lukket og revet ned, men heldigvis var en anden klar efter ombygning, og i kraft af et super godt samarbejde med Hjørring Kommune og Beredskabet i kommunen har vi fundet plads til flere end 500 spillere og ledere på det gamle rådhus i Hirtshals, forklarer ansvarlig for indkvartering under Dana Cup, Kasper Poulsen.

- Alligevel manglede vi lige lidt ekstra plads for at nå helt i mål, og her indgik vi en god aftale med Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, fortsætter han og understreger, at selv om mange spillere og ledere skal indkvarteres, så går Dana Cup aldrig på kompromis med sikkerheden.

- Alle soverum er på forhånd godkendt af brandmyndighederne. Der er opsat røgalarmer, og seks gange i døgnet skal personalet på indkvarteringsstederne rapportere ind via internettet, således at vi er sikre på, at der altid er vågent personale på vagt, påpeger Kasper Poulsen.

Pin It
SponsorBar