fbpx
>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Tissekoner2014

 Veninder sørger for rene toiletter

 Siden 2010 har veninderne Jeanett Christensen og Elke Zeh sørger for dejlig, rene toiletter i centerområdet ved Vendia Hallen. De to store toiletvogne er centralt placeret og derfor rigtig meget brugt - og derefor var de ikke lige sjove at besøge.

- Derfor blev vi for fire år siden kontaktet af daværende manager for Dana Cup, John Robert Larsen, som spurgte, om vi ikke havde lyst til at tage ansvar for toiletterne. Det ville vi gerne, og nu har vi en masse glade "kunder", som er taknemmelige for, at de kan komme på et rent og indbydende toilet, siger de to veninder, der er at finde hver eneste dag foran de to toiletvogne.

- I begyndelsen fik vi mange positive bemærkninger om, at det var dejligt at komme til et rent toilet. Nu er det kun de nye "kunder", der bemærker, at toiletterne er rene og friske. Gengangerne er blevet vant til forholdene, og nu er vores toiletter bare den nye standard, smiler de to friske kvinder, der har indrettet sig med en skyggefuld pavillon og masser af kølige drikkevarer.

Pin It
SponsorBar