>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
cl portugal

Dana Cup med Fortuna til Portugal

 

Når Fortuna Hjørring onsdag den 8. oktober kl. 20:45 løber ind på Municipal Fatima Stadion i Ouriense nord for den portugisiske hovedstad Lissabon, er der også enkelte danske tilskuere på tribunen. Dana Cup, der er støtteorganisation for Fortuna Hjørring, benytter denne kamp i UEFA Women's Champions League til at gøre opmærksom på den store, internationale ungdomsturnering, der finder sted i Hjørring hvert år i uge 30.

- Det er naturligvis Champions League-kampen, der er det væsentlige, og her skal vi meget gerne have tre points med hjem, men vi kan også godt tænke os at få nogle portugisiske tilmeldinger til Dana Cup 2015 med os, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen, der også er formand i Fortuna Hjørring.

- Når vores flagskib er ude og repræsenterer toppen af dansk fodbold, giver det mulighed for, at reklamere for Dana Cup, der står bag vores klub. Den mulighed benytter vi os af.

Vi har forskelligt materiale om Dana Cup med til Portugal, og vi har inviteret agenter og klubber til at møde os.

Dana Cups orienteringsmøde holdes på Hotel Santa Justa, Rua dos Correeiros 204 i Lissabon mandag den 6. oktober kl. 19.30. Her får deltagerne alle tænkelige informationer, og så håber vi på, at få nogle tilmeldinger med hjem. Hvis portugiserne skal have en lille tænkepause, kan de efterfølgende kontakte Dana Cup via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Men CL-kampen i Ouriense er jo hovedopgaven. Snuden sættes op efter at komme tilbage til Hjørring med 3 points, så Fortuna er rustet til returkampen på dansk jord. Den spilles i Frederikshavn den 15. oktober kl. 15:00.

Pin It
SponsorBar