>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
nordenergi boxen

Foto: Dana Cup center med ny facade. Når spillerne kommer til Dana Cup 2015 mødes de af en helt ny facade og et nyt indhold i "portalen" til Dana Cup.

Vendiahallen jævnet med jorden

 

Den sidste Dana Cup-middag eller aftensmad er spist i den gamle Vendiahallen, som nu er så godt som fjernet, men genopføres inden for de næste måneder.

Sidst i oktober begynder opførelsen af en ny 2500 kvadratmeter stor hal, der skal fungere som spisehal i Dana Cup-uge og ellers – året rundt – skal benyttes til sport, udstillinger og meget andet.

Når den gamle Vendiahallen er genopført, kommer den til at fremstå som en fornem moderne sportshal med alle mulige faciliteter, der relaterer sig til idræt. Det er Hjørring Kommune, der gennemfører projektet med Vendiahallen.

Den nye, store hal – Nord Energi Boxen – opstår ud af et samarbejde mellem Hjørring Kommune og Fortuna Hjørring. Kommunen ejer en tredjedel og Fortuna to tredjedele af den nye hal.

Begge haller skal være færdige inden Dana Cup 2015, og her kommer de til at udgøre et funktionelt cup-center.

Den øvrige del af året udgør de to haller et center, som vil være helt fantastisk for de mange sportsaktiviteter og for sportsturismen i Hjørring Kommune.

Dana Cup og vores webside følger byggeriet af de to haller helt op til, at vi tager i mod deltagerne på Dana Cup 2015.

vendiahallen

Foto: Vendiahallen ligger i ruiner. En ny hal med alle tænkelige faciliteter til idræt er færdig inden Dana Cup 2015.

nordenergi boxen1

Foto: Til højre den nye, store hal, som Fortuna opfører sammen med Hjørring Kommune. Det er her Dana Cup-deltagerne skal ind-tage måltiderne.

Pin It
SponsorBar