>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
lufthansa

Foto: Lufthansa bringer hele Verden nærmere på Dana Cup, når der til sommer åbnes for en direkte rute til Frankfurt. Der bliver to daglige ture. 

Tæt på via Aalborg Lufthavn

 

Dana Cup kommer endnu tættere på hele Verden via et udbygget rutenet fra Aalborg.

Lige godt, hvor du befinder dig i Verden bliver det stadig lettere, at nå frem til Dana Cup i Hjørring – Danmark.

En fortsat udbygning af det rutenet, der er etableret omkring Aalborg Lufthavn, betyder, at det er endnu nemmere at nå frem, når det hvert år går løs i den sidste uge i juli.

Lufthansa har besluttet, at anvende Aalborg Lufthavn fra sommeren 2015 til direkte flyvning til Frankfurt, der er et knudepunkt for den verdensomspændende flytrafik. Der bliver to daglige forbindelser.

I forvejen har Aalborg Lufthavn en meget tæt forbindelse til en anden af Europas store, internationale lufthavne, Schiphol i Amsterdam. KLM's Cityhopper har dagligt tre returflyvninger mellem Aalborg Lufthavn og den hollandske hovedstad, hvorfra der er en konstant forbindelse til samtlige verdensdele.

Med de to store flyselskabers øgede aktivitet på den internationale føderuter til og fra Aalborg er Nordjylland og dermed også Dana Cup for alvor kommet tæt på de mange fodboldspillere Verden over. Med kun et flyskift når du Verden rundt.

Det drejer sig om – allerede nu – at sikre flysæder til Dana Cup 2015. Se de mange muligheder her

klm

Foto: KLM er i forvejen i Aalborg og forbinder tre gange dagligt Nordjylland med hele Verden via Amsterdam.

Pin It
SponsorBar