>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
jette spade

Foto: Første spadestikke til den nye spisesal og centret på Dana Cup er taget af formanden for Fortuna Hjørring, Jette Andersen, mens Hjørrings borgmester, Arne Boelt ser til.

Her skal I spise!

 

Dana Cup får ny spisesal til turneringen i 2015. Byggeriet af en stor hal til 15 mio. kr. er sat i gang.

Det er umuligt at se det, men en enorme byggeplads på det sted, hvor deltagerne i Dana Cup i mange år er gået til frokost og aftensmad, bliver i de næste otte måneder forvandlet til et stort halkompleks, som frem over skal rumme Dana Cups spisefaciliteter og en række af de servicefunktioner, der er aktiveret i den sidste uge i juli, når spillere og ledere fra mere end 1000 hold og 45 lande indtager fodboldbaner, skoler, pladser og gader i Hjørring.

Fortuna Hjørring – moderklubben til Dana Cup – er i samarbejde med Hjørring Kommune gået i gang med at opføre Nord Energi Boxen - en kæmpehal på 2500 kvadratmeter. Hallens gulvareal, der er større end to håndboldbaner bliver én stor spisesal i Dana Cup-ugen. Samtidig er Hjørring Kommune i gang med en total-renovering af Vendiahallen, som bliver ukendelig i forhold til det, deltagerne i Dana Cup hidtil har oplevet.

Sammenlagt investeres der omkring 50 mio. kr. i området. Så får ikke alene Dana Cup-deltagerne nogle perfekte forhold. Også idrætten får fornemme faciliteter, der skal benyttes året igennem til alle tænkelige sportsgrene.

Hjørrings borgmester, Arne Boelt, og formanden for Fortuna Hjørring, Jette Andersen, har taget første spadestik, og så er byggeriet i fuld gang.

Dana Cup glæder sig til at byde deltagerne i 2015-turneringen velkommen i de nye omgivelser.

nordenergi boxen

Foto: Sådan kommer centret i Dana Cup-området til at tage sig ud, når det åbnes for Dana Cup 2015.

Pin It
SponsorBar