>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
abu dhabi

Foto: Emirates Isles FC fra Dana Cup 2013, som nu hedder Abu Dhabi Isles FC glæder sig og har store forventninger til Dana Cup 2015.

Abu Dhabi Isles FC fra Forenede Arabiske Emirater - B16

 

Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?

Vi blev grundlagt i 2008 og er opbygget som den Emirates Isles FC. Vi er sammensat af spillere fra hele UAE og har i den forløbne tid vundet 16 turneringer/ligaer i UAE i vores aldersgruppe. 
Forskellige årsager besluttede vi at tage en pause fra fodbold efter vores sidste tur til Dana Cup. Vi gennemgik en stor forandring, og holdet hedder nu Abu Dhabi Isles FC, og består nu udelukkende a spillere som bor i Abu Dhabi, men de er stadig over 15 forskellige nationaliteter i truppen! Holdet og klubben har før i tiden rejst til flere turneringer, herunder Gothia Cup 2010 i Sverige, Welsh Cup i Wales 2011 (som vi vandt) og naturligvis Dana Cup i 2013. Det er overflødigt at sige, at vi virkelig har nydt Dana Cup mest af alle, og det var en stor oplevelse for drengene og forældre.

Er det dit første gang i Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget?

Det er i 2015 anden gang vi er med i Dana Cup, og vi er alle meget begejstrede for at vende tilbage. For nogle af drengene er det første gang, de er med, og de, der har været med før, er allerede i fuld gang med at fortælle "debutanterne" om oplevelserne og de fornøjelser vi havde alle sammen. Det er de oplevelser, der er årsag til, at vi kommer igen, og vi ser alle virkelig frem til turneringen og de nye erfaringer vi får her.

Hele turneringen er så professionelt kørt. Hele byen og området er virkelig fantastisk og fyldt med spændende ting.

Nå man, som os, bor i Mellemøsten er det en lang vej at rejse. Derfor vil vi, når vi tager den lange tur opleve det hele fodboldbegivenheden, mennesker, kultur og sociale arrangementer. Det var virkelig en positiv overraskelse, da vi var med sidst, og vi ser frem til at opleve det hele igen denne gang. Vores holds motto er "Isles bedst ved Miles", og vi ser frem til at tage disse miles for at komme til Dana Cup.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2015?

Med det vi oplevede på vort tidligere besøg på Dana Cup, hvor vi så, hvilken kaliber de øvrige hold havde, ved vi, at vi ikke vil være det stærkeste hold, men vi håber, at komme godt igennem vores gruppe og præstere fine resultater her. Derefter er hver eneste kamp en bonus.

Også selv oplevelsen ved bare at være med er lige så vigtig. Det er noget, som alle spillere husker og har med sig som meget glade minder senere i livet. Og for mig, der er træner, gælder det om, at jeg skal passe på ikke at spise for mange af de dejlige burgere!

Abu Dhabi Isles FC, Eamonn Murtha Sullivan - Velkommen til Dana Cup 2015.

Pin It
SponsorBar