>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
bikram india

Foto: Bikram Singh Thockchom i Indien.

Dana Cup tror på Indien

 

I bestræbelserne på at gøre Dana Cup i Hjørring endnu mere international sker der store fremskridt i Indien.

Bikram Singh Thockchom deltog i Dana Cup 2014, og her kom han i tæt kontakt med Alison Leigh Forman, der tager sig af markedsføringsopgaverne for Dana Cup.

En fremragende kemi mellem de to betyder, at der er indgået partnerskab mellem Dana Cup og Bikram. Det betyder, at der til Dana Cup 2015 er mindst to indiske pigehold på banen.

- Bikram er træner med et stor hjerte, en person der ønsker at gøre en forskel inden for indisk pigefodbold, fortæller Alison.

- Netop nu afvikles Bikram's School Girls Soccer Festival i Indien. Her reklamerer inderen for Dana Cup 2015, og så er ønsket, at der bliver flere end de allerede to tilmeldte hold, som beslutter sig for at komme til Hjørring næste sommer.

Der er ingen tvivl om, at Bikram på de indiske pigers vegne har store forventninger til partnerskabet med Dana Cup.

- Vi har omkring 10 millioner skolebørn i Indien, og langt de fleste af dem elsker fodbold, ikke mindst pigerne siger Bikram.

- Pigerne får igennem fodbolden en mulighed for at opleve al den glæde, de af forskellige sociokulturelle årsager hidtil ikke er kommet i nærheden af.

Dana Cup partnerskab er virkelig et gode for alle vores spillere.

Fodbold bygger bro og giver mulighed for, at vi kan dele Indiens kulturarv, historie og velstand med mange unge fra hele Verden.

Vi ser frem til, gennem Dana Cup, at få mange nye venskaber, og at vi får besøg hjemme, hvor mange unge kan opleve vores kultur og spille fodbold i vores Indien.

bikram india girls

Foto: Glade piger i Indien.

Pin It
SponsorBar