>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
dctent1

Dana Cup Camping i telt

 

"Dana Cup Tent Camping" er den helt store nyhed på indkvarteringsområdet ved Dana Cup 2015.

Midt i det hele, kun 500 meter fra centret i Dana Cup - Vendiahallen og Nord Energi Boxen - opstilles et større antal, nye og velindrettede telte.

Hermed får de mange pårørende og fans, der følger med Dana Cup-deltagerne til Hjørring, et alternativ til de traditionelle og kendte overnatningsmuligheder. Det er oven i købet et prismæssigt yderst fornuftigt alternativ. Ugeprisen bliver kun DKK 1.995,00 og det beløb dækker altså for lejrplads og telt til fire personer. Teltet købes til ejendom.

Det er helt nye, yderst velindrettede og komfortable telte, der rejses i Dana Cup Tent Camping. Teltene er indrettet med to opholdsrum, som hver har god plads til to personer.

Lige uden for teltdøre er der opstillet yderst hygiejniske bade- og toiletvogne.

Vælges telt-løsningen på Dana Cup i uge 30, er der lagt op til en hyggelig og afslappende oplevelse. Der kan selvfølgelig ikke garanteres solskin hele ugen, men sandsynligheden, for at det sker, er stor. Dana Cup afvikles traditionelt i strålende solskin.

Muligheden for at holde total-ferie – her midt mellem et væld af fodboldbaner og glade unge spillere – er til stede. Madlavningen får man andre til at tage sig af.

Der kan købes spisekort, som giver adgang til de måltider, Dana Cups meget anerkendte storkøkken disker op med i den helt nye spisehal Nord Energi Boxen.

Det nye telt-tilbud på den hyggelige campingplads bliver ganske givet yderst attraktivt. Derfor anbefales det, at foretage hurtig bestilling – hellere i dag end i morgen.

Bestilling sker online på Dana Cups hjemmeside her, eller ved at maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

dctent2

Pin It
SponsorBar