>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
ploermel

Foto: Ploërmel FC.

Ploërmel FC fra Frankrig – G19, G16 og G14

 

Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?

Vores kvindeafdeling i Ploërmel Football Club blev stiftet i år 2000. I dag har vi 140 medlemmer og 30 trænere og ledere. Vi har 10 top-kvindehold. Det er to seniorhold, som spiller i højeste regionale række, og vi håber på, at komme med i den nationale turnering i næste sæson. De øvrige otte hold består af unge piger, der deltager i kampe mod jævnaldrende eller lidt yngre piger. I Frankrig er kvindefodbold endnu ikke så udbredt, at der organiseres turneringer af højeste kvalitet. Det er en af årsagerne til, at vi tager til udlandet for at deltage i turneringer for piger.

Er det dit første gang i Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget?

Ja, vi er med I Dana Cup for første gang. Vi har tre gange tidligere deltaget i internationale turneringer – Girls Cup Maastricht i 2010, Aalborg City Cup i 2011 og Norway Cup i 2013. Det er enorme sportslige, menneskelige og kulturelle oplevelser.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2015?

Det helt overordnede formål med at deltage i de internationale turneringer er, at vi får en god oplevelse, og vi styrker sammenholdet mellem spillerne. Det har vi stor fordel og glæde af når vi er tilbage i Frankrig. Nu har vi så sat vore mål for deltagelse i Dana Cup!

Tjek Ploërmel FC her

Ploërmel FC, Jean-François CARLAC'H - Velkommen til Dana Cup 2015.

ploermel2

Foto: Ploërmel FC.

Pin It
SponsorBar