>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
nscaa

Mød Dana Cup på 2015 NSCAA Convention

 

Dana Cup er naturligvis med på NSCAA Convention: For the love of our game i Philadelphia, USA, fra den 14. til den 18. januar 2015.

Her er direktør Jette Andersen og markedschef Alison Leigh Forman klar til at tage i mod og give en grundig orientering om de oplevelser, man får på Dana Cup i Hjørring hvert år i den sidste uge i juli.

Med mere end 4.000 trænere fra hele USA og over 10.000 besøg hver af de fem dage er NSCAA Convention det største træf for trænere fra hele USA og med mere end 300 udstillere er det samtidig den største fodboldmesse i hele Nordamerika.

Dana Cup's medarbejdere tager imod og står klar med seneste nyt om Dana Cup 2015, Dana Cup SportsCenter samt vores nye Nord Energi Boxen - en fornem, moderne sportshal med alle mulige faciliteter, der relaterer sig til idræt.

Vi byder velkommen til vores Dana Cup Booth nummer 514, som I kan finde her

NSCAA Convention rummer - udover udstillingerne på det 600.000 m2 store halområde, mange fodboldrelateret klinikker, se alle aktiviteter her

Ifølge senest nyt fra NSCAA Convention er Jette Andersen og Alison Leigh Forman ikke de eneste fornemme gæster, der dukker op i Philadelphia. Fodboldikonet, Pele deltager også! Læs mere her

Vi ser frem til, at hilse på denne legende, når vi skal fortælle om Dana Cup!

jette-200x300 Ali-200x300
Jette Andersen Alison Leigh Forman

 

Pin It
SponsorBar