>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
Chivas

Foto: Et fantastiks miljø hos Chivas underbyggede opfattelsen af en yderst harmonisk klub. Juan Covarrubias tog Dana Cup-gæsterne med på rundtur. Her er de i alleen med bannere, der markerer de mange mesterskaber Chivas har erobret.

Chivas på vej tilbage

 

Fem gange vandt de Dana Cup samtidig med at de vandt hjerterne hos alle fodboldelskere. Den mexicanske storklub, Chivas fra Guadalajara, var i den grad en klub, der repræsenterede det smukkeste ved fodbold, og som tillige uden for banen gik i spidsen med eksemplarisk adfærd.

Hvorfor de 14-årige drenge fra Chivas og deres ledere er i stand til at efterlade sig så gode indtryk fik repræsentanter for Dana Cup en opfattelse af, da de var på besøg hos Chivas.

Chivas-skolen og – klubben fungerer i miljøfyldte omgivelser, og der er en udpræget fornemmelse af etik omkring alt, hvad der foregår.

Juan Covarrubias, der har ansvaret for internationale forbindelser hos Chivas, tog imod Dana Cup-repræsentanterne, og sørgede for en afslappet og uformel rundvisning, der bekræftede det positive indtryk.

Selv betragter Chivas sig som klubben med hjertet og den sande repræsentant for mexicansk fodbold.

Juan Covarrubias lod skinne igennem, at Chivas nok er på vej tilbage til Dana Cup.

Og det ønske deler han med andre fra klubben. Dana Cup-gruppen mødte rigtig mange, der havde gode minder fra Dana Cup og ønskede, at ny unge kunne få samme oplevelser.

Chivas 1

Foto: Dana Cup-selskabet mødte adskillige, som havde været i Hjørring, og alle havde gode minder, så de ville gerne fotografes med gæsterne.Her er det til venstre direktør Jette Andersen og den mexicanske agent Patricia Espinosa og helt til højre, markedsansvarlig Alison Leigh Forman, der sammen med en tidlgere Dana Cup-deltager omkrænser Chivas, klubskjold.

Pin It
SponsorBar