>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
hillerod

Fortuna og Dana Cup godt modtaget

 

For at skabe større dansk interesse om Dana Cup og for at give damefodbold et spark fremad har Fortuna-trænere og elitespillere været på klubbesøg et par steder i Danmark.

Den 21. januar var de to trænere, Flemming Nielsen og Carrie Kveton på besøg i Hillerød, og onsdag den 28. januar gik det løs hos Tarup Paarup IF på Fyn. Begge steder gav de lektioner og talte om elitefodbold, og begge steder fik de to repræsentanter for Fortuna en fantastisk modtagelse og fra værternes side glædede man sig over at kunne lade egne spiller og trænere mødes med og lytte til nogle af folkene fra toppen af dansk kvindefodbold.

Pigerne på Sjælland og Fyn lyttede med interesse til elite-trænerne, og de havde stor fornøjelse af at stå ansigt til ansigt med og snakke med nogle af Fortunas helt store talenter. I Hillerød deltog – foruden trænerne – Sofie Junge Pederen. På Fyn fik pigerne lejlighed til en snak med Karoline Smidt, der jo selv er fynbo, og Frederikke Thøgersen.

Samtidig med fodboldoplevelsen gav Flemming Nielsen deltagerne en god oplevelse med orientering om Dana Cup, som jo er snævert knyttet til Fortuna. Flemming Nielsen udfører foruden sit trænerarbejde markedsføringsopgaver for Dana Cup i Danmark og Tyskland.

Carrie Kveton og Flemming Nielsen er begge begejstrede for den modtagelse de fik på Sjælland og på Fyn.

Det bliver forsøgt at sende Fortuna/Dana Cup-rejseholdet på landevejen yderligere nogle gange, når der viser sig interesse fra værtsklubber.

Pin It
SponsorBar