>
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
PTSA1

Foto: Rafal Jezierski FotografiaMoya

Pro Touch Soccer Academy fra England – B15 og B13

 

Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?

Pro Touch Soccer Academy (PTSA) er en organisation, der blev etableret i februar 2006 og markerede sit 9 års jubilæum i 2015.

Det er en velgørende, social virksomhed, der administrerer både Academy og samfunds-programmer i hele London. Som en nonprofit organisation, geninvesterer vi overskud i de programmer, vi arbejder med.

Organisationen drives af sports- og ungdomsorganisationer med base i London. Det er højtkvalificerede mennesker med stor erfaring, der står bag. De kommer fra Football Association (FA), der er kvalificerede trænere til ungdom, sport og fitness og dækker områder som skoleuddannelse og sport management.

Siden 2006 har Akademiet skabt over 30 unge professionelle skoledrenge og fuldtidsansatte spillere kontrakt i et væld af English Premiership og Championship og League-klubber, herunder Arsenal, Brentford, Dagenham & Redbridge, Millwall, Reading, Leyton Orient, Queens Park Rangers, Watford og mange flere.

Akademiet har skabt kontakt til spillere fra Europa, herunder Kroatien, Danmark, Litauen og Sverige, som derefter alle har deltaget i træning hos engelske klubber så som Chelsea, Liverpool, Reading og West Ham United.

Er det dit første gang i Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget?

Vi deltog i Dana Cup for første gang som Pro Touch Soccer Academy i 2007, med vores i B14-hold. Vores talentfulde trup oplevede fantastiske resultater, og kom i semifinalen i A-slutspillet.

Her tabte vi til et hold fra Mexcio, som senere vandt finalen.

Der var 121 hold i kategori, så for os var det et fornemt resultat. Lige siden 2007 har vi – bortset fra 2012 – deltaget i Dana Cup hvert år.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2015?

Vi har samme mål for alle vores deltagende hold i alle aldersgrupper. De skal nå frem til guldmedaljerne.

Vi ønsker også, at vore spillere og trænerstaben – uden for banen – kommer til at opleve den specielle atmosfære og hente internationale erfaringer.

Her i 2015 kommer vi til at opleve, at vi stiller med to fantastiske aldersgrupper drenge. Vi har nogle af de mest talentfulde spillere fra det indre London på holdene. Vi kan endda vælge nogle af vores skole-professionelle, der er på vej mod godkendelse i klubber som Arsenal, Reading og Watford FC.

Tjek Pro Touch Soccer Academy her og på Facebook her

Seneste Promo Video af PTSA her

Pro Touch Soccer Academy, Ash Rahman - Velkommen til Dana Cup 2015.

PTSA

Foto: Pro Touch Soccer Academy.

Pin It
SponsorBar