fbpx

school2020

De fleste deltagere I Dana Cup, vælger at bo på skole.

 

A-Bånd inkluderer, deltagelse i Dana Cup, helpension (3 måltider pr. dag) fra mandag (aftensmad) til lørdag (lunch) og logi på skoler. 

Morgenmad spises på skolen. Frokost og aftensmad spises i FiberHallen eller HALLEN Park Vendia i Dana Cup centerområde.

Den normale indkvartering på skole er fra mandag til lørdag. Den maksimale indkvartering uden ekstra omkostninger er lørdag før Dana Cup til søndag efter Dana Cup.

Du kan også vælge et D-bånd, som er deltagerarmbånd for hold som ikke ønsker at bo på skole, men vil gøre brug af vore andre indkvarteringsmuligheder. Læse mere om opgraderingsmuligheder 

Deltagerne ved Dana Cup i Hjørring, indkvarteres på 28-30 skoler. Dana Cup-deltagerne kan fra tidlig morgen til sen aften benytte de mange busser der er sat ind på et stjerne-formet rutenet. 

Når indkvarteringen planlægges, er man bevidst om at blande kulturer så Dana Cup også får en positiv, mellemfolkelig dimension.

Når der er flere hold fra samme klub, indkvarteres de så vidt muligt på samme skole. Enkelte hold indkvarteres i gymnastiksale eller haller sammen med andre hold - dog altid fra samme klub. 

Deltagerne skal selv medbringe luftmadrasser og soveposer. Der kan lejes senge og madrasser hos Dana Cup. Bestillingen kan foretages på holdenes login side.

 

 

Pin It
SponsorBar