fbpx

Destination 925

Transport til og fra Dana Cup skal ske hurtigt og behageligt.
Har du brug for assistance vedr. rejsen fra dit hjemland? - E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er muligt at bestille bustransport til og fra indkvarteringsstedet for Dana Cup deltagere (A-bånd) ved ankomst/afrejse med

  • færge i Frederikshavn, Hirtshals eller Grenaa
  • fly i Aalborg eller Aarhus
  • tog i Hjørring

Transport i forbindelse med ankomst- og afrejse må bestilles via klublogin. Bestilling skal ske senest den 1. juli 2020.

Det er også muligt at bestille bustransport, hvis man ankommer til/afrejser fra Billund, Esbjerg, København, Hamburg osv. Tag kontakt med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information eller booking. Hvis I planlæger at benytte en af de nævnte lufthavne – men I ikke er nok personer til at fylde en bus op, så kan vi sætte jer på en liste, hvor I kan dele en bus med en anden gruppe, hvis det er muligt.

Fly

Se hvilken ruter der flyer til og fra Aalborg Lufthavn - 48 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Aarhus Lufthavn - 181 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Billund Lufthavn - 261 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Esbjerg Lufthavn - 265 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra København Lufthavn - 468 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Hamburg Lufthavn - 494 kilometer fra Hjørring

Færge - Stena Line

Oslo-Frederikshavn-Oslo

Göteborg-Frederikshavn-Göteborg

Halmstad-Grenaa-Halmstad  

Dana Cup har en god aftale med Stena Line og god priser på gruppe bestillinger. Se afgangstider For gruppe bookings kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Færge - Color Line

Larvik-Hirtshals-Larvik

Kristiansand-Hirtshals-Kristiansand

Færge - Fjord Line

Bergen-Stavanger-Hirtshals-Stavanger-Bergen

Kristiansand-Hirtshals-Kristiansand

Langesund-Hirtshals-Langesund

Færge - Smyril Line

Færøerne-Hirtshals-Færøerne

Island-Hirtshals-Island

Tog

Hvis I planlægger at tage toget København-Hjørring-København eller andre ruter, så kan vi booke gruppebilletter for jer. For gruppe bookings kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Biludlejning

Dana Cup samarbejder med Brdr. Møll Biludlejning. 
Bil kan lejes på tlf.: 45 9892 4088 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dana Cup samarbejder med AVIS.
Bil kan lejes på tlf. +45 3326 8080 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Information til klubber, der har bestilt afhentning og aflevering ved fly, færge eller tog

 
Dana Cup-deltagere med A-bånd eller D-bånd, som bestiller transport fra ankomststed i Danmark til Dana Cups hovedby – Hjørring - og indkvarteringssted, bliver modtaget af en af vore smilende Dana Cup-guider. Store skilte med klubnavn viser tydeligt hvilken guide, man skal henvende sig til for at komme med den rette bus til indkvarteringsstedet.

Dana Cup-deltagere med A-bånd eller D-bånd, der har bestilt transport fra indkvarteringssted til det Nordjyske afrejsested, får senest i løbet af fredag den 24. juli de nødvendige oplysninger om afrejse-tidspunkt fra skole eller andet indkvarteringssted. 

Pin It
SponsorBar