fbpx

Destination 925

Transport til og fra Dana Cup skal ske hurtigt og behageligt.
Har du brug for assistance vedr. rejsen fra dit hjemland? - E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er muligt at bestille bustransport til og fra indkvarteringsstedet for Dana Cup deltagere (A-bånd) ved ankomst/afrejse med

  • færge i Frederikshavn, Hirtshals eller Grenaa
  • fly i Aalborg eller Aarhus
  • tog i Hjørring

Transport i forbindelse med ankomst- og afrejse må bestilles via klublogin. Bestilling skal ske senest den 1. juli 2022. 

Information til klubber, der har bestilt afhentning og aflevering ved fly, færge eller tog. Dana Cup-deltagere med A-bånd eller D-bånd, som bestiller transport fra ankomststed i Danmark til Dana Cups hovedby – Hjørring - og indkvarteringssted, bliver modtaget af en af vore smilende Dana Cup-guider. Store skilte med klubnavn viser tydeligt hvilken guide, man skal henvende sig til for at komme med den rette bus til indkvarteringsstedet. 

Dana Cup-deltagere med A-bånd eller D-bånd, der har bestilt transport fra indkvarteringssted til det Nordjyske afrejsested, får senest i løbet af fredag den 29. juli de nødvendige oplysninger om afrejse-tidspunkt fra skole eller andet indkvarteringssted. 

Det er også muligt at bestille bustransport, hvis man ankommer til/afrejser fra Billund, Esbjerg, København, Hamburg osv. Tag kontakt med Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere information eller booking. Hvis I planlæger at benytte en af de nævnte lufthavne – men I ikke er nok personer til at fylde en bus op, så kan vi sætte jer på en liste, hvor I kan dele en bus med en anden gruppe, hvis det er muligt.

Fly

Se hvilken ruter der flyer til og fra Aalborg Lufthavn - 48 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Aarhus Lufthavn - 181 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Billund Lufthavn - 261 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Esbjerg Lufthavn - 265 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra København Lufthavn - 468 kilometer fra Hjørring

Se hvilken ruter der flyer til og fra Hamburg Lufthavn - 494 kilometer fra Hjørring

Færge - Stena Line

Göteborg-Frederikshavn-Göteborg

Halmstad-Grenaa-Halmstad  

Dana Cup har en god aftale med Stena Line og god priser på gruppe bestillinger. Se afgangstider For gruppe bookings kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Færge - Color Line

Larvik-Hirtshals-Larvik

Kristiansand-Hirtshals-Kristiansand

Færge - Fjord Line

Bergen-Stavanger-Hirtshals-Stavanger-Bergen

Kristiansand-Hirtshals-Kristiansand

Langesund-Hirtshals-Langesund

Færge - Smyril Line

Færøerne-Hirtshals-Færøerne

Island-Hirtshals-Island

Tog

Hvis I planlægger at tage toget København-Hjørring-København eller andre ruter, så kan vi booke gruppebilletter for jer. For gruppe bookings kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Biludlejning

Dana Cup samarbejder med Brødrene Møll Biludlejning. 
Lej din bil lokalt i Hjørring via Brødrene Møll A/S, de udlejer flere modeller og størrelse af mærket VW til gode priser. 
Up, Polo, Golf, Passat eller 9 pers. Caravelle. 
Bil kan lejes på tlf.: 45 9892 4088 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dana Cup samarbejder med AVIS.
Bil kan lejes på tlf. +45 3326 8080 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 
Pin It
SponsorBar